SmackDown LIVE Összefoglaló, május 1. – A bejelentés

A Backlash előtti utolsó állomásra, a RAW-hoz hasonlóan Montrealban gyűlt össze a WWE Univerzum.

A visszatekintő anyagot követően Paige-t láthatjuk, amint bejelenti; AJ Styles és Shinsuke Nakamura címmérkőzése No Disqualification kikötéssel bővül.

A múlt heti epizódhoz hasonlóan, ezúttal is Miz indítja a dolgok érdemi részét a Miz TV-vel. Miz üzenni akar pajtásának a B-showra, Seth Rollinsnak. Van nála valami, ami Mizé. A Greatest Royal Rumble-höz képest, ezúttal nem lesz menekvés. Miz visszaszerzi a címet, amelyet jelentőssé és nívóssá tett.
Érkezik az aktuális vendég, aki nem más, mint Jeff Hardy. Jeff a Backlashen Randy Ortonnal szemben teszi kockára a United States övet. Miz rákérdez, hogy Jeff szerint ő jobb IC bajnok-e, mint Rollins? Jeff úgy véli, ha így volna Miz győzött volna a GRR-n, és nem Seth. A beszélgetésbe megérkezett Orton, majd Benjamin, hogy aztán elszabadulhassanak a meccshez vezető indulatok.

Randy Orton & Jeff Hardy Vs. Shelton Benjamin & The Miz
A Live Eventeken már jól begyakorolt manőver ezúttal is kamatozott, hisz Benjaminnak nem volt menekvés az RKO-t követő Swantonból.

Royce-ék azt bizonygatják Renee-nek, hogy jobbak Asuka-nál, Carmella pedig azt, hogy le fogja győzni Charlotte-t a Backlashen.

Cesaro-ék szólalkoznak össze a New Dayjel, úgy tűnik a kékek oldaláról sem a címekért zajlik a tag team feud.

Lana próbálja megvilágítani a helyzetet Rusev számára, hogy Aiden English csak hátráltatja őt a komolyabb célok elérésében..

Cass következett, mégpedig azért, hogy ismételten Daniel Bryanen köszörülje a nyelvét. Bizonyítani akart Bryannel szemben, ám végül nem ő érkezett, hanem egy szemmel-láthatóan alacsonyabb emberke. Cass rajta tartott erődemonstrációt.

AJ Styles érkezik Renee Young mellé, hogy aztán tudassa: csak a cím megvédésére koncentrál majd vasárnap. Emellett, természetesen alaposan meg is kívánja leckéztetni ellenlábasát az elmúlt hetek történéseiért.
Samoa Joe szakította félbe a bajnokot. Figyelmeztetni kívánt mindekit, hogy a címért indul harcba azt követően, hogy elaltatta Reignst a Backlashen.
Nakamura zenéje is felhangzott, de csak figyelemelterelés gyanánt. Ismét hátulról támadott, és ismét Styles tökeit vette célba.

Sheamus Vs. Xavier Woods 
Tovább folytatódik a BAR vesszőfutása, hisz ezúttal Xavier tudott felülkerekedni Sheamus-n.

Sonya és Mandy érkeznek Paige-hez, méghozzá a különleges bánásmód reményében. Paige azonban rövid úton ábrándítja ki őket, ugyanis kőkeményen ki kell majd érdemelniük mindent. Az Absolutionnek befellegzett, Mandy pedig egy az egyben mérkőzik jövő héten Beckyvel.

Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka Vs. Peyton Royce, Billie Kay, Carmella
A face trió lendületszerzése zökkenőmentesnek bizonyult, miután Asuka feladásra kényszerítette Peytont.

A többé-kevésbé végleges Backlash-program:

 • Braun Strowman & Bobby Lashley Vs. Kevin Owens & Sami Zayn – Tag Team Match
 • The Miz Vs. Seth Rollins (C) – Intercontinental Championship Match
 • Alexa Bliss Vs. Nia Jax (C) – RAW Women’s Championship Match
 • Randy Orton Vs. Jeff Hardy (C) – United States Championship Match
 • Charlotte Flair Vs. Carmella (C) – SmackDown Women’s Championship Match
 • Daniel Bryan Vs. Big Cass
 • Shinsuke Nakamura Vs. AJ Stlyes (C) – WWE Championship, No DQ Match
 • Samoa Joe Vs. Roman Reigns

4 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, május 1. – A bejelentés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kb ugyan az van mint a rawn…..hihetetlen roster és gyászos kreatív csapat…..ha nakamura nem kapja most meg az övet onnantól ez a feud senkit nem fog érdekelni mert minden héten ugyanarról szól…..viszont annak örülök hogy joe bejelentkezett az övért mert nagyon megérdemli már és hátha itt meg is szerzi….sheamusék megint jobbolnak mint rawn ott is hiába voltak bajnokok mindig azon volt a wwe hogy a hitelességüket a földbe rakják és itt is kezd az lenni….pedig az egyik legjobb team a bar jelenleg…..az meg hogy 2018ban orton hardy meg talán benjamin van egy us övért sokat elmond arról a wwe mennyire nem tud semmit kezdeni az új tehetségekkel (rusev,dillinger stb stb) és megint csak azt tudom mondani amit már korábban is hogy ha a wwe a 10 éve nagy neveire támaszkodik 10 év múlva semmi nem lesz mivel új nagy neveket nem generálnak így…..

  Kedvelik 1 személy

 2. Sejtettem, hogy ez lesz az Absolutionnal és nem tudják kiaknázni Paiget GM-ként.

  Simán adhatna egy rakás handicap meccset és akkor éreznénk, hogy az Absolution egy komoly heel csapat, vagy akár handicap címmeccs Charlotte ellen majd, milyen kemény lenne az már. De persze ezek az ötletek is nekem kell eszembe jussanak egy szarás közben.

  Kedvelés

  1. Mandy és Sonya is teljesen tehetségtelenek és erre már ott van Carmella is
   egyáltalán nem baj hogy nem mennek bele

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!