SmackDown LIVE Összefoglaló, május 22. – Megkötés kiválasztva

A  Massachusetts  állambeli Woercesterből jelentkezik a kékek soron következő epizódja, amely The Miz főszereplésével startol. Moneymakerünk megrendezi a Miz TV-t, hogy kiderüljön melyik New Day-tag fogja képviselni a csapatot a létrameccsben.

Mielőtt még rátérne a lényegre, Miz felhívja rá a figyelmet, hogy július 24-től lesz látható a Maryse-szal forgatott valóságshowjuk a USA Networkon. (Érdekesség, hogy a premiertől számítva minden héten a 205 Live-val párhuzamosan sugározzák majd!)
Kisvártatva érkezik a New Day, Miz pedig csakhamar ki szeretné ugrasztani a nyulat a bokorból. Melyikük méreti meg magát a létrameccsben?
Woodsék egyelőre csak poénkodnak, nem árulják el.
Miz taktikát vált, s meglehetősen szépen summázza véleményét. Szerinte ugyanis a szép tag team eredmények mellett azért nem tudtak soha maradandót alkotni szólóban, mert hátráltatják egymást.
Xavier szerint pontosan ez a különbség Miz és ő közöttük. Miz már annyi mindent elért, WrestleMania-t is főmeccselt. Egy élő legendának tekinthető, Amit azonban ki nem állhat a többség Mizben, hogy egész életében saját magát helyezi előtérbe.
Miz emlékeztet, hogy túl van már egy sikeres beváltáson. Mi a helyzet Kofival? Miz rámutat, hogy a jamaikai mind a hat eddigi sanszát elbukta a táska megszerzésére. Na és Big E? Méret, sebesség, erő, karizma – egyszerűen minden tényező adott a számára ahhoz, hogy valódi bajnok váljon belőle. Mindazonáltal sosem fogják komolyan venni őt, ugyanis még ő sem képes komolyan venni saját magát. Xavier.. A srác, aki a semmiből, önerőből húzott fel egy Youtube-birodalmat. Képzelje csak el, milyen volna streamelni a Fortnitot úgy, hogy közben ott díszeleg a cím a dereka körül. Igazi szuperhős lehetne.. Mindhármuknak megvan az esélye arra, hogy a történelem legnagyobb WWE bajnokává avanzsáljanak ezzel a szerződéssel. Ki lesz az egy, akinek tényleges lehetősége adatik?
Woods Big E-t mondja, Big E Kofi-t, Kofi pedig Xaviert.
Miz megelégelte a szitut. Közli, hogy a végén úgy is ővé lesz a táska, mivel a hét bármely napján képes volna lenyomni akármelyiküket.
Fordulópont áll be a beszélgetésben, hisz Kofi leegyszerűsíti a dolgokat. Big E lesz benne a létrameccsben. Big E Mizt akarja ma estére, de Miz kihátrál előle majdani címszóval.

Paige azonban szeretné, ha Miz tettekkel is alátámasztaná a kijelentését, miszerint akármikor legyőzi a csapat bármely tagját. Itt a remek alkalom.

The Miz Vs. Big E 
Miz első nekifutásra is közel került a győzelemhez, miután megkontrázta Big kötelek közötti Spear-kísérletét. A DDT még nem vezetett eredményre, de legalább lassította vele E lendületét. Sheamus és Cesaro felbukkanása totálisan felkavarta az állóvizet. Letámadták Woodst, Kofi kifektette Cesaro-t, de aztán Sheamus Brouge Kickjének az áldozatául esett. Big E figyelmét elterelték, így Miz értékesíthette a Skull Crushing Finale-t.

Daniel Bryan osztja meg velünk, hogy ez a második esély a mindenséget jelenti számára. Úgy kezeli az esélyeket, mintha a karrierje legnagyobb meccsei lennének. Elismeri Jeffet, de a végén feladásra fog kényszeríteni egy legendát.

Lana Vs. Billie Kay – Money in the Bank kvalifikációs mérkőzés 
Gyors volt, Lana győzött, igaz kellett hozzá Aiden aktív közreműködése is.

Következett Andrade “Cien” Almas, aki elfogyasztott egy újabb local talentet.

Carmella eszmefuttatását hallhatjuk arról, hogy kétszer jobb mint Asuka, tekintve, hogy kétszer győzte le az Asukát megverő Charlotte-t. Nem fél kihívójától, sőt, szerint Asukának van félnivalója tőle.

Renee Young már a ringben, s pillanatokon belül csatlakozik is hozzá AJ Styles, valamint Shinsuke Nakamura.
AJ tudni akarja, mi lesz a kikötés.
Nakamura arra kéri nyugodjon meg, és emlékezzen vissza mi vezetett ehhez a pillanathoz.
AJ szerint jobb, ha Nakamura  kiélvezi a múltkori győzelmet, mert soha többé nem történik meg.
Nakamura arra kéri riválisát, hogy maradjon csendben. Közli vele, hogy nem pusztán legyőzi, hanem egyenesen megszégyeníti majd a Money In The Banken. A cím máris az övé, mint ahogy az AJ által kovácsolt ház is.
AJ tudni akarja milyen keretek között zajlik majd a legutolsó meccsük.
Nakamura poénkodik egy sort, ám nem lel partnert benne..
AJ kijelenti, hogy nem érdekli mi a megkötés, ugyanis Nakamura képtelen őt legyőzni mikor igazán számít. Ezért folyamodik állandóan az olcsó kis trükkökhöz. Ez nem az a Nakamura, akit mindenki látni akart a SmackDownon.
Egymásnak esnek, majd kisebb-nagyobb nehézségek árán; Nakamura legyűri Stylest. A verés közben is fellelhetőek a japán kikötésének jelei. A kiosztott Kinshasa-t követően feláll a kommentátorasztalra, kér egy mikrofont, végül pedig bejelenti, hogy Last Man Standing meccsen fognak összecsapni.

The Club Vs. The Uso’s – #1 Contenders meccs 
Az iménti szóváltás kihívói meccshez vezetett. Jimmy előnyben érezhette magukat, ám ekkor kontrával, majd a Magic Killerrel szembesült.
Gallows és Anderson hívhatják majd ki a Bludgeon Brotherst a Money In The Banken.

Naomi Vs. Sonya Deville – Money in the Bank kvalifikációs mérkőzés 
Ők is gyorsan lezavarták, Mandy után Sonya sem tudott élni a maga sanszával. Naomi győzött, s ezzel elfoglalt a meccs utolsó előtti pozícióját.

Jeff Hardy izgatott, készen áll mind a ma estére, mind a Money in the Bankre. Megharcol a lehetőségéért.

Samoa Joe érkezik, hogy tetsközelből figyelje a főeseményt.

Jeff Hardy Vs. Daniel Bryan – Second Chance mérkőzés
Kézfogással indítottak, majd produkáltak egy igen színvonalas találkozót a keretekhez képest. Hardy mindent megtett, de nem volt ellenszere a sokrétű Bryannel szemben, aki újabb és újabb módot talált az eredményességre. Nem a Running Knee, de még csak nem is a Yes Lock döntött. Bryan felvonultatott egy mindeddig rejtett manővert, amellyel végül feladásra kényszerítette Hardyt.

Daniel Bryan tehát kvalifikált, de egyelőre csak a jövő heti küzdelemre Samoa Joe ellen.

Joe mikrofont fogott, és a ringbe sétált leendő ellenfeléhez. Közli, hogy nincs miért ünnepelni. Jövő héten találkozni fognak, Bryan pedig el lesz altatva.. YES, YES, YES!

Újabb álommeccs a láthatáron, révén pedig teljessé válik a Money in the Bank létrameccs!

3 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, május 22. – Megkötés kiválasztva” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mit vétett a sok hátul unatkozó női panki ,hogy Lanát tolják? Bryan-t már most unom,valami kéne mögé,mert yes yes yes , és runnning knee. Aztán esetleg valami feladásos
    ,igaz azokat is úgy fogja be…..

    Kedvelés

  2. Csak nekem kezd elegem lenni abból hogy az us öv körül semmi promo semmi sztori nincs…..a tag öveket kb nem is láttuk mióta harperék megnyerték….az aj nakamurának lefogadom megint valami bullshit vége lesz….almast is addig fogják a noname emberek ellen mire mindenki megunja pedig még el se indult….nemtudom mi folyik a wwe-n belül de ez már nem kreatív hiba ami itt hétről hétre megy mindkét oldalon ha nem kreatív válság és katasztrófa….

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!