SmackDown LIVE Összefoglaló, május 8. – Hat a tizennyolcból

Maryland államba tesszük át széhelyünket, hisz már szólít is a Lehetőségek Földje. Az adás nyitányán nem más érkezik, mint a brand élére nemrég frissen kinevezett General Manager, Paige!

Paige összefoglalja a Backlash SD-érdekeltségeit, kiemelve Daniel Bryan első egyéni győzelmét, vagy épp a WWE övmeccsen történteket. A Money in the Banket illetően a legjobbakat kívánják csatába indítani annak érdekében, hogy a táska újra a kékek tulajdonába kerüljön. Ma este is láthatunk kvalifikációs meccseket, kezdve rögtön az elsővel.

The Miz Vs. Jeff Hardy 
A múlt heti szóváltás hozadékának is tekinthető ez a találkozó. A végjátékban úgy tűnt, Miz ismételten a vereséget lesz kénytelen elkönyvelni, ám a mindeddig védhetetlennek bizonyuló Twist of Fate + Swanton kombinációt követően mégis módot talált a fordításra, amelyet győzelemre is váltott.

Mintha egy apróbb nézeteltérés bonatkozni ki a BAR között, mialatt megtárgyalják az elmúlt időszak történéseit.. Csak kiegyeznek abban, hogy Cesaro is összecsap Xavier Woods-cal. Kipakolnának a bőröndjeikből, ám mindkettejüké dugig van tömve palacsintával.

Renee próbálta interjúvolni Nakamurát, nem sok sikerrel. A japán elfelejtett angolul, azt azonban csak kinyögte, hogy még nem végzett AJ-vel. Nem mellesleg, heregolyónak titulálta a címvédő bajnokot.

Peyton Royce Vs. Charlotte Flair 
Ember Moon riválist kapott, hisz Charlotte a papírformának megfelelően kvalifikálta magát a létrameccsbe, miután feladásra kényszerítette Peytont.

Xavier Woods Vs. Cesaro 
Számot kell vetni a BAR-nak, hisz Sheamusszel ellentétben – Cesaro képes volt legyőzni Xaviert.

AJ Stylest is hallhatjuk, amint közli; annak rendje és módja szerint akar végezni Nakamurával.

Becky Lynch Vs. Mandy Rose 
Sonya-t eltiltotta a Paige ring mellől, Mandyt azonban a legkevésbé sem zökkentette ki a barátnő átmeneti elvesztése. Fordított, és lekopogtatta a szebb napokat is látott Beckyt.

A jövő heti, londoni SmackDownon újabb Mellabrationt láthatunk, emellett az NXT-ből érkező Andrade “Cien” Almas is debütál majd.

Daniel Bryan Vs. Rusev 
Elérkeztünk a főeseményhez, amelyen Daniel Bryan igyekezett mellőzni a két napja elszenvedett verést. Meglepetés ide vagy oda; de Bryan elszenvedte az első vereségét a visszatérést követően. Rusev tisztán, a Machka Kick segítségével pinnelte ellenfelét, és ezzel bejutott a táskáért zajló mérkőzésbe.

A SmackDown LIVE Szupersztárjai útra keltek, hisz holnap este már Németországban van jelenésük az európai turné őket érintő nyitányán. Hétfőn Budapestre érkeznek, kedden pedig a brit fővárosban fognak állomásozni a SmackDownra.

6 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, május 8. – Hat a tizennyolcból” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amúgy aki nézi 205 Live-ot a főmérkőzések elég jók szoktak lenni (khmm látszik Hunter keze) Ali meg Murphy lerakták ha lehet mondani a hónap meccsét kegyetlen jó meccs volt mindenkinek ajánlom

  Kedvelés

 2. Hát a férfi táskát SD-os nyeri jó eséllyel, tekintettel, hogy az Uni övre elég nehéz lenne beváltani a bajnok állandó távollétében.

  A nyertes meg nyilván attól is függ, hogy kit terveznek a heretörő verseny győztesének. Ha Nakamura lesz a fő mogyorózó, akkor jó eséllyel face győztes lesz. Viszont a táska heelnél általában jobb helyen van, azért Aj még akár meg is tarthatja a címét.

  Kedvelés

 3. Do you know what day it’s today?
  Today and EVERY DAY is…….RUSEV DAYYYYY!!!!!! 😀
  Végre úgy tűnik, hogy komolyabb szerepet fog kapni.
  Egy remek meccs az undertakerrel, bryan tiszta pinnelése és lehet, hogy még lanat is visszakapja.
  Arról nem is beszélve, hogy milyen over.
  Nagy esélyes.
  Eddig miz volt az 1 számú, de szerintem mostmár Rusev fog nyerni.

  Kedvelés

 4. Marhára nem jó ez így szerintem, hogy kevert létrás meccseket rendeznek olyan bő a roster, hogy 4 meccs is beleférne, bár az egy PPV-n belül lehet tényleg soknak hangzik. Bryannek igazából a táskára nincs szüksége habár szívesen néztem volna őt is ebben a csatában, de Miz + Rusev nálam egyértelműen, hogy csak töltik fel velük a helyeket komolyabban szerintem úgysem számolnak velük. Miznek nagyon jó volt látni a táskabeváltását imádom azt a szegmenst nagyon jó lett anno.

  Kedvelés

 5. jaj és úgy néz ki a wwe-nél az az új divat hogy a bajnokoknak nem kell megjelenniuk…..lesnar tag bajnokok stb stb…..

  Kedvelés

 6. legalább végre rusev day volt csak nem értem miert bryannel kell osszerakni akinek szinten jo lett volna a win….na mindegy legalabb ott lesz rusev és megmutathatja mit tud akkor is ha szerintem nem nyeretik meg vele( bár megérdemelné)

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!