SmackDown LIVE Összefoglaló, november 13. – Őrület St Louisban!

Meglehetősen viharos 24 órán vagyunk túl, hisz a RAW-n látott invázió egyúttal komoly áldozatot is követelt a kékek részéről. Becky Lynch megsérült, így kihagyni kényszerül a Survivor Seriest!

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

A hivatalos megerősítést követően, a kérdés immár az, hogy ki néz szembe vasárnap Rouseyval?
Ameddig ez kiderül, érkezik a címvédő WWE Champion, AJ Styles! Mikrofont fog és emlékeztet a nyilvánvalóra, miszerint zsinórban másodszor készülhet Brock Lesnar ellen. 371 napja már, hogy megvédi ezt a címet a sportszórakoztatás által kínált legjobbakkal szemben. Ott van az összes tévés adáson, house shown, szóval ki is jelenti, hogy egy igásló mióta csak megérkezett a WWE-be. Szembenézett álomellenfelekkel, akik a határig tolták őt, olyannal, akik a családját fenyegette, de ő mindet legyőzte. Kivéve Brock Lesnart. Itt van azonban a második esély, amelyet történetesen nem óhajt elszalasztani.
A kommentátorasztalnál nem más bukkan fel, mint Paul Heyman. Nagy nehezen kelléket kap a beszédhez, és rögvest az orrunk alá dörgöli, hogy ő a bajnokok-bajnokának képviselője. Azért jött most ide, mert múlt éjjel a premier shown azt hangoztatta, hogy nincs még egy olyan ember jelenleg AJ Styles mellett, akivel szívesebben csatázna Brock Lesnar. Miért? Nos, mikor a történelem nagyjaira gondolunk, olyanok jutnak eszünkbe, mint Ricky Steamboat, Ric Flair, Shawn Michaels, na és persze AJ Styles. Akit, történetesen csak egy hajszál választ el a generáció legjobbjától, Daniel Bryantől. Mind tudjuk, hogy sosem láthatjuk Daniel Bryant és Brock Lesnart szemtől-szemben küzdeni, de Heymannek ettől még megtiszteltetés lesz, amint vasárnap testközelből figyelheti majd ügyfelét a generáció második legjobbja ellenében.
AJ nem adja magát könnyen. Vágja, hogy mit akar Paul. A bőre alá szeretne férkőzni, de AJ leszögezi, hogy tiszteli Daniel Bryant. Viszont, két hete nem csupán legyőzte, hanem feladásra kényszerítette őt. Nem felejtette ám el AJ, hogy mi történt tavaly a Survivor Seriesen. Brock győzött, igen, kettejük közül azonban mégis AJ volt az, aki felemelt fejjel, – de ami még ennél is fontosabb a mindkét lábán – távozhatott az arénából. Brock kisántikált, ami azt jelenti, hogy nagyon is sebezhető. Az elmúlt 371 napban, AJ megvallja, hogy sokkalta járatosabb lett az emberek feladásra kényszerítésében. Vagy pinneli, vagy feladatja. A Survivor Seriesen róla lesz szó, nem pedig Lesnarról, vagy Bryanről.
Érkezik az érintett, Daniel Bryan, méghozzá igen dühösen. Az addig oké, hogy Bryan két hete kopogott. Nem keresi a mentségeket, el tudja fogadni a történteket. Tiszteli is AJ-t, de esküszik, hogy ha még egyszer a szájára veszi a nevét indokolatlanul, irdatlanul képen fogja törölni.
Végül egymásnak esnek, hatalmas erőlködés veszi kezdetét, de Shane, a sporik és néhány hivatalnok megfékezik az indulatokat.

Shane és Daniel veszekednek az irodában, de úgy, mint talán még soha. Bryan teljesen elveszíti a kontrollt, és mindez csak rosszabb lesz amint beront a másik hot head. Shane végül olyannyira megunja a helyzetet, hogy kiírja közöttük a címmérkőzést a főeseményre!

Andrade “Cien” Almas vs. Jeff Hardy 
A visszatérő Andrade sem segíthetett védencén, aki újabb sokkoló pofonba szaladt bele. Hardy folytatja tehát a rabszódikus teljesítményt, mindazonáltal ez a mostani siker duplán ért aranyat számára..

Jön ugyanis a fejlemény, amelynek értelmében Daniel Bryan nem tagja többé a Team SmackDownnak. Mint az innestől egyedüli kapitány, The Miznek jut a  feladat, hogy pótolja őt. Miz választottja logikusan Hardy, viszont egyúttal el akarja távolítani a csapatból a Bryan által beválogatott Myterio-t. Ehhez már Paige-nek is van egy-két szava. Kiír egy meccset most azonnali kezdéssel, és Miz ha nyer, Rey kénytelen lesz félreállni.

Nakamurát a Rollins elleni mérkőzésről kérdezik, mire a United States Champion elmondja, hogy rosszl érintették őt Seth szavai, amelyek szerint magasról tesz rá momentán. Ezzel Seth összetörte a szívét, így Nakamura cserébe az arcát fogja összetörni.

The Miz vs. Rey Mysterio 
Rey a helyéért küzdve mindent egylapra rakott, és ez bizony kamatozott is, hisz egy fordítást követően kopogtatni tudta a ledöbbent Mizt.
Orton megint próbálkozott egy berepülős RKO-val, de Rey ezúttal résen volt. Miz azonban ha már ott téblábolt, megízlelhette egyúttal a Vipera legnagyobb fegyverét.

Az épület megerősítve, a SmackDown látszólag felkészült a RAW válaszcsapására.

Paige érkezik a kötelek közé, és nyomban szólítja is a női divízió tagjait. Paige emlékeztet, hogy Becky agyrázkódást és arcsérülést szenvedett, miközben a SmackDownért harcolt. Vasárnap nem léphet majd ringbe, így most személyesen választja ki azt a szupersztárt, aki a helyébe lép Ronda Rouseyval szemben.
Érkezik a tegnap jegyében viseltes Becky. Mint mondja, pokolian dühös. Korábban is verték már el, de ez még sosem állt az útjába ha folytatni kellett a harcot. Sajnos az orvosi stáb nem fogja tisztázni vasárnapig. Egész nap az orvosokat hajkurászta, hátha lesz valaki aki engedi őt küzdeni, de kifutott az időből. Múlt éjjel elintézte a RAW öltözőjének a felét, alaposan megszorongatta Rousey karját, de ez csak ízelítő volt abból, amit szándékozott tenni vele a Survivor Seriesen. Becky közli, hogy a sérülések ellenére is elpáholná Rouseyt. Sajnálja, hogy nem fejezheti be amit elkezdett. Ennek következtében, Rousey szerinte a földkerekség legszerencsésebb cafkájává avanzsált. Mindazonáltal, ki kell választania a helyettesét. Valaki, aki be tudja végezni a feladatot. Charlotte-ra néz először, majd kötelességből mindenki másra. Végül visszamegy a sor elejére, elszánja magát, és arra kéri Charlotte-ot, hogy úgy verje majd el és adassa fel Rouseyt, ahogyan maga Becky is tette volna. Kezet fognak, összeölelkeznek, Becky pedig elhagyja a ringet!

So IT’S OFFICIAL: Charlotte Flair versus Ronda Rousey!

Charlotte mondja el a bejelentés kapcsán, hogy karrierjének a fele a Becky elleni csatározásokkal telt. Tegnap Becky oldalán küzdött, vasárnap pedig érte fog. Célja nem kevesebb, mint megverni Rouseyt, ezáltal is bizonyítva, hogy a SmackDown a felsőbbrendű brand.

The BAR & Big Show vs. The New Day 
A New Daynak a vasárnapi próbatétel előtt még egy elvarratlan szálat kellett volna rendezni, ám a most is igen frissen ható szövetség a túloldalról felőrölte őket. Show szerezte meg a győzelmet a KO Punch segítségével.

Primo és Epico, Gallows és Anderson, valamint a Sanity várakozik a backstage-ben. Megérkeznek az ikrek, és mindenkinek kiosztanak egy SmackDown-pólót. Sosem volt még ekkora összhang a riválisok között. A tét minden eddiginél nagyobb, így a közös nevezőt is feltétel nélkül kell megtalálniuk.

Daniel Bryan vs. AJ Styles (C) – WWE Championship Match 
Miközben talán a mérkőzést figyelők túlnyomó többsége várta a RAW berontását, Bryan és Styles lassacskán belelendültek a találkozóba. Bryan karra, Styles térdre dolgozott. Hiába a Yes Lock, hiába a Calf Crusher – semmi sem vezetett eredményre. Daniel Bryan azonban gondolt egyet, és drasztikus eszközökhöz folyamodott. Kihasználta, hogy Charles Robinson pár pillanatra magán kívülre került, és egy övön aluli rúgással megrendítette Stylest. Az út innentől kisímult: Bryan értékesítette a Running Knee-t, majd kopogtatott! Négyszeres WWE Champion!

Döbbent arcok a lelátón, és bizonyára otthont a képernyők előtt. Hamindez nem volna elég, Bryan nekiesik Stylesnak. Ördögi vigyor húzódik Bryan szája köré, miközben azt sem tudja mihez nyúljon.. Styleshoz, vagy a frissen (vissza)szerzett címért.

AJ Stylest úgy kell kitámogatni az arénából. Egycsapásra veszített el mindent, ellenben Bryannel, aki karrierje során először készülhet Brock Lesnar ellen!

A Survivor Series végleges programja:

Kickoff

 • Team RAW vs. Team SmackDown – 10 a 10 elleni Elimination Match

Main Card

 • Team RAW vs. Team SmackDown – 5 az 5 elleni Women’s Elimination Match
 • Intercontinental Champion Seth Rollins vs. United States Champion Shinsuke Nakamura 
 • RAW Tag Team Champions AoP vs. SmackDown Tag Team Champions The BAR 
 • Team RAW vs. Team SmackDown – 5 az 5 elleni Men’s Elimination Match
 • Universal Champion Brock Lesnar vs. WWE Champion Daniel Bryan 
 • Mustafa Ali vs. Buddy Murphy (C) – Cruiserweight Championship Match 
 • Charlotte Flair vs. Ronda Rousey – Interpromotional Match

11 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, november 13. – Őrület St Louisban!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Amíg a RAW 2,5 (kábé) órája néha 3 felettinek tűnik, az SD jó másfele meg egy alatt van, ez mindent elmond a nézhetőségről.

  Kedvelés

 2. Én arra vagyok kíváncsi, ha Lesnar akkora karakter, hogy őt csak egy WM-en vagy SS-en lehet megverni,akkor AJ miért nem akkora, hogy egy heti adáson leveszik róla? Szerintem többet tett le az asztalra egész pályafutása alatt,mint Lesnar itt vagy a UFC-ben.

  Kedvelés

 3. Na most erre nagyon kiváncsi vagyok, milyen hell bajnok is lesz Daniel. Így lehet jó, mert nem a Yes-ezéssel fog telni az uralkodása. A smack pedig megmutatta, hogy nem fél hatalmas meglepetéseket húzni, erre nem sokan számítottak az biztos.

  Aj mehetne a rawra és elvehetné lesnartól a címet 😀 (szép álom)

  Kedvelés

  1. ha szerencsénk lesz Új kinézete lesz mert levégathatná már a Haját meg a szakállát és lehetne olyan mint mint amikor MR M.I.T.B-lett olyannak tudnám elképzelni így HEEl-en őt

   Kedvelés

 4. Eléggé fura, hogy az NXT story szálhoz kell nyúlni Gargano-Bryan, de működött engem nagyon megleptek. Tetszett a Raw, tetszett az SD is, bár a kékek adása jobban, nagyon sok dolog történt itt.

  Jöhet a két hétvégi gála. 😀

  Kedvelés

 5. Valaki megtudja magyarázni miert bryan kerult a kepbe? Styles sem fekudt le volna lesnar nem Hogy bryannek fog..
  Charlotte most kikap később wm an o veri majd le rondat

  Kedvelés

  1. Kérdésedben a válasz. Lesnar nem veszíthet. Bajnokként AJ nem érdemelte volna meg, hogy megint pinnelje Lesnar. Daniel veszíthet.

   Kedvelés

 6. Bryan vs Lesnar… egész jól hangzik
  kár hogy mindig heel turn kell ahhoz hogy valaki érdekes lehessen

  Niát ki kell rúgni a picsába ezek után
  vicces hogy arról beszélünk hogy Vince a műnőket szereti de közben Niát meg főleg a kövérsége tartja a helyén (meg persze a rokoni szálak)

  a tag team bemutató is bad ass lett
  nincs is más csapat az egész adásban mégis sikerült úgy bemutatni őket így miközben a rawn tegnap még azért elásták saját magukat

  Kedvelés

 7. SD legalább tudja hogyan kell műsort csinálni nem hittem hogy Bryannak már valaha is lesz bajnoki címe ezt nem is kell részleteznem hogy miért.

  Kedvelés

 8. ennyi a smack megint megmutatta hogy kell jó műsort csinálni….a heel bryan nagyon kellett már mert kicsit kezdett ellaposodni a baby face szerepe ezzel kicsit felrázzák és az hogy megnyerte az övet nem gyenge meglepetés volt…..viszont miz akkor így face lesz valszeg ami nem feltétlen baj bár neki inkább a heel ami működik…..almast nem értem értem miért nem használják(oké hogy hardy nagyobb név több jegy stb de ha nem építik fel az újakat akkor 15 év múlva is hívhatják vissza a nagy neveket akik már nem igazan lesznek bevethetők…..)
  De összességben sokkal jobb volt a smack mint a raw viszont azt továbbra se értem hogy miért kell nakamurat és az övet is ilyen szinten eltüntetni
  #teamblue

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!