SmackDown LIVE Összefoglaló, november 20. – A magyarázat

48 órával vagyunk a kékek szempontjából katasztrofálisra sikeredett Survivor Series után. Helyszínünk újra, s egyben a hétvége zárásaként utoljára a Los Angeles-i Staples Center.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Charlotte érkezik a nyitányon, nem meglepő módon nagyon elégedett arckifejezéssel. “Köszönjük, Charlotte!” – kántálja a publikum, mire ő megjegyzi, hogy van is mit. Emlékeztet, hogy mekkora verést szabott Rouseyra, valamint tudatja, hogy mérhetetlenül büszke rá. Charlotte kijelenti, hogy esze ágában sincs elnézést kérni, ugyanis nem sajnálja a történteket, sőt: minden pillanatát élvezte. A kékek csapatáért, és bajnokáért tette. Teljesítette a Becky kérését képző küldetést, és meghajlásra késztette Rouseyt.
Paige jelenik meg. Mindenekelőtt elmondja, hogy ő is élvezte a verést, viszont Rousey múlt éjjel előrevítette, hogy megtalálja Charlotte-ot és befejezik az ügyüket.. Charlotte szerint, hogy ebben az esetben újra össze fogja ismertetni Rouseyt az acélszékkel  és ebben a folyamatban senki sem állíthatja meg.. Paige örül, hogy épp így fogalmazott Charlotte, tekintve, hogy a vasárnapi jelenet közben öt WWE-bírót intézett el, ami tolerálhatatlan. Paige-nek nincs más választása, mint százezer dollárra büntetni őt..
Billie Kay és Peyton Royce tipegnek be és kezdik cikizni Flairt, ő azonban gyorsan elhallgattatja őket egy kihívással.

Charlotte Flair vs. Billie Kay 
Billie-nak ugyan voltak felvillanásai, de összességében nem hagyott neki sanszot Charlotte. Az első adandó alkalommal fordított a kockán, és a Natural Selectionnel lezárta a mérkőzést.
Charlotte Flair vs. Peyton Royce 
Nyomban kihívta az Ilconics másik felét is, nehogy már Peyton csak úgy kimaradjon a jóból. Persze őt is könnyedén intézte volna el, de Billie úgy döntött beleavatkozik a dolgokba.. A közönség Beckyt kezdte követelniCharlotte segítségére, de a hétszeres bajnok végül egymaga oldotta meg a helyzetet.

Daniel Bryan itt lesz ma este, és reményeink szerint választ ad a miértekre!

Rey Mysteriót hallhatjuk, amit elmondja, hogy látott már sok mindent az évek alatt, de ezek egyike sem fogható Randy Orton gonoszságához. Vele is azt akarja tenni, mint amit Jeffel, de Rey közli, hogy nem Orton áldazataként szeretné végezni. Talán a legjobbját nyújtja mostanság, de Rey is. Szóval csak várja ki a végét..

The Miz érkezik a kötelek közé, méghozzá a Miz TV kedvéért. Miz felkonferálja Shane-t, majd alaposan kifényesíti a hátsóját. Shane gyorsan tisztázza, hogy a Strowmanre kiosztott Elbow Dropja után nem sok mindenre emlékszik a Survivor Seriesből. Miz ideges, de azért csak felteszi a nagy kérdést, amely szerint csapatot alkotna vele Shane? Az érintett nem tudja hová tenni a dolgot, próbál is kibújni alóla, de aztán nincs menekvés számára, akármennyire is rokkant, ott kell maradnia egy meccs erejéig.

The Miz & Shane McMahon vs. Bryant Brothers 
Ez valami egészen meghökkentő mérkőzés volt. Miz kiélte magát, elhitte, hogy nagyon dominál, majd mialatt befejezte volna ellenfelét, az fordított és szégyen-szemre lekopogtatta őt.. Shane csak nevetni tudott – legalábbis kínjában.

New Day vs. The Bar & Big Show – Food Street Fight 
Az állatkodásból a New Day triója jött ki győztesen.

Randy szerint az emberek azt hiszik, hogy Rey Mysterio maszkjának jelentése van. Randynek azonban semmit nem jelent, így nyugodtan elpusztíthatja az akaratának megfelelően – csakúgy, mint a személyt, aki viseli. Ígéri, hogy nem lesz szép látvány amit Reyjel művel majd.

Sonya Deville & Mandy Rose vs. Naomi & Asuka 
Könnyed győzelem Asukáék jóvoltából!

A címvédő WWE Champion, Daniel Bryan következik. Mikrofont fog és kijelenti, hogy három éve árulást követett el, miközben feladta az álmait a visszavonulásával. Az a különbség közötte és a jelenlévők között, hogy ő nem fogadja el a bukást. Orvosi vizsgálatok érdekében járta az országot, és napi három órát töltött hibernálókamrában a mihamarabbi gyógyulás érdekében. Ezáltal született meg a mondása, melynek értelmében, küzdj az álmaidért, és azok is küzdeni fognak érted.Bekövetkezett a csoda, visszatért, és útjára indult a valaha volt leghangosabb Yes-chant. Az embereknek ez csak egy pillanat volt. Nem voltak ott Daniellel a gyógyulás rögös és viszontagságokkal teli útján. Nem nekik kellett a családdal és különböző specialistákkal küzdeni, mialatt azt mondták lépjen tovább. Kizárólag azok a félkegyelműek léptek tovább, akik AJ Styles nevét kántálják. Az álma elhatalmasodott múlt héten, és arra is rádöbbentette, hogy nincs szüksége ezekre az emberekre, mint ahogyan arra sem, hogy megverje Brock Lesnart a Survivor Seriesen. Már azáltal is győz, ha hagyja, hogy Lesnar kipáholja belőle a gyengeséget – megalkotván ezzel egy merőben új Daniel Bryant, és ez is történt. A régi, imádott Daniel Bryan halott, csakúgy, mint a Yes Movement. Minden ami maradt, az az új Daniel Bryan, aki történetesen WWE Champion! Csak az számít, hogy soha, de soha ne add fel az álmaidat.

Jövő héten visszatér AJ Styles, hogy reagáljon az elmúlt hetek eseményeire.

Rey Mysterio vs. Randy Orton 
A pörgősre sikerült főeseményen Mysterio igen közel került a győzelemhez, kiosztotta a 619-et, ám Orton kigurult a ringből a Splash elől. Sebaj – gondolta Rey, megcsinálja stílszerűen a kötél alatt. Ezzel viszont egyenesen az RKO-ba csusszant. Innentől könnyű préda volt, Randy visszarakta a ringbe, majd értékesített rajta még egy RKO-t, amellyel megnyerte a találkozót.
Magához vett egy széket, odarakta Rey nyakához, majd a póznának csapta vele. A masz lejött a kis luchador fejéről, így a közönség döbbenten figyelte, amint Orton a magasba emeli trófeáját.

Folytatás jövő héten.

4 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, november 20. – A magyarázat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Változásnak mégcsak látszata sincs. Viszont Miz, Shane páros sok érdekességet vonhat még maga után. Lehet Shane segíti Mizt a főövhöz? (és esetleg erre fogja, majd mondja azt, hogy nesztek itt a változás)

  Kedvelés

 2. Orton úgy néz ki figyeli a 205 Live-ot és megtette amit TJP az elmúlt kb 2 hónapban csinál folyamatosan

  Nakamura meg megint (még mindig) sehol…ennek így sok értelme van

  Shane meg Paige meg semmi változást nem inditottak el a Survivor után
  reméltem hogy legalább erre felhasználják ezt az égést de semmi

  az adás többi része viszont teljesen rendben volt
  Charlotte és Bryan is sokkal jobbak heelként csak lassan tényleg a New Day hármasa az utolsó face pankrátorok a rosteren

  Kedvelés

  1. Shane elvileg twittere is kiírta utána hogy változás lesz de hogy hogy vagy mikor azt csak ők tudják de mindenképp lehetne belole érdekes sztori

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!