SmackDown LIVE Összefoglaló, november 27. – Mestermunka!

Folytatjuk utunkat a TLC felé, méghozzá a Minnesota állambeli Minneapolis városából, amely a kékek vitézeit látja vendégül az előttünk álló két órában.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Paige már a kötelek között, és nem is habozik sokat, hogy felkonferálja első partnerét, aki nem más, mint a címvédő SmackDown Women’s Champion, Becky Lynch! Becky mikrofont fog és megjegyzi, hogy nem jó dolog távolleni ha egyszer te vagy a cég legfelkapottabb sztárja. Miután bevette a RAW-t, harcolt és a vérét adta. Másnap megjelent a SmackDownon, és ugyanígy tett a Survivor Seriesszel is, de nem engedték őt küzdeni. Elég volt a mellőzésből, itt van hát, hogy felvegye a kesztyűt. Első körben azzal a személlyel foglalkozna, aki átvette a helyét Ronda Rouseyval szemben.. Érkezik Charlotte Flair, mire Becky kijelenti, hogy majdnem sikerült neki azt a verést kiszabni, amelyre ő is készült. Ha Becky van ott, Ronda másnap nem jelenik meg a RAW-n.
Charlotte egyértelműsíti, hogy nem Beckyért tette amit, hanem magáért, mint a hétszeres Women’s Champion, és a rosterek figyelembe véve egyetlen olyan illető, aki megadhatta Rouseynak, amit érdemel. Miért? Mert genetikailag felsőbbrendű, és véghez viszi amit célként tűz ki maga elé. Ott lesz a TLC-n, és ha úgy adódik készen fog állni Rondára. Ami Beckyt illeti, vele itt és most csapna össze.
Paige gátat szab az indulatoknak. Nagyon örül Charlotte elszántságának, amelyhez foghatót nem lát itt a SmackDownon. Ennél is fogva, a TLC-n egy Tables-Ladders-Chairs meccsen csatázhatnak egymással Beckyvel a SmackDown Women’s Championshipért.
Mandy Rose, Sonya Deville, Zelina Vega, Billie Kay, valamint Peyton Royce érkeznek a cáfolat jogán, illetve a váddal, amely szerint Paige kivételez a ringben állókkal.
Naomi, Asuka, Carmella és Lana is befut. Ők is egyetértenek Mandyvel, Naomi pedig külön sértőnek érzi, hogy Paige csak Charlotte-ban látja, amely valójában mindegyiküket jellemzi.
Becky közli, hogy mindegyikük fejét lecsapná, de Paige nem ebben látja a dolgok orvoslását. Bejelenti, hogy ma este megrendezésre kerül egy Battle Royal, amelynek győztese csatlakozhat a címmeccshez, amely így Triple Threat lesz a PPV-n.

The Uso’s vs. The Bar 
A mérkőzést megelőzően, láthatjuk, amint Cesaróék összekapnak Show-val – és gyakorlatilag hibáztatják őt a múltkori vereségért. Show erre, nemes egyszerűséggel kiüti Cesarót, aki elég kótyagosan érkezik meg a szóban forgó tag-meccsre. Pörgős és a lehetőségekhez képest színvonalas csatát figyelhettük, Uso-sikerrel bezárólag. Az ikreknek vélhetően címmeccset ér majd ez a mai győzelem.

The Miz és a New Day tagjai láthatóak az öltözőben. Woodsék kicikizik Mizt a múltkori vereségéért, így szép lassan a Moneymakernek elfogy a türelme és dobálózni kezd a szokásává vált ígérettel, amely szerint akármelyiküket lenyomná egy meccsen. El is megy Shane-hez, hogy ledumálja a csörtét ma estére..

AJ Styles következik, első ízben azóta, hogy két hete elveszítette a WWE Championshipet. Styles emlékeztet, hogy tizennégy napja van a cím nélkül, de ez a tizennégy nap hosszabb volt, mint a háromszázhetvenegy, amely alatt birtokolta. Utál veszíteni, most azonban annak módja irritálja csak igazán. Amint elnyerte a címet, tudta, hogy célkereszt lesz a hátán. Tudja, hogy ha az ember akar valamit azért a végletekig képes menni, de az felettébb zavarja, hogy a meccs után Bryan újra és újra fejberúgta őt – míg nem ki kellett hagynia a Survivor Seriest, és a legutóbbi SmackDownt is. Otthon ült tehát, és hallgatta, amint Bryan előhozakodik a válaszokkal a miérteket illetően. Styles szerint viszont ez a jelenet nem volt több, mint egy rakás szemét. Neki édesmindegy, hogy új vagy régi Daniel Bryan: pusztán össze akarja zúzni az arcát. Nem is kell erre várniuk a TLC-ig, csinálják itt és most.. jah, hogy Bryan nincs is itt, mint ahogyan a hétvégi Live Eventeken sem volt jelen. Úgy tűnik figyeli a RAW-t, és eltanulta a dolgok ottani menetét. De ez nem a RAW. Ez a SmackDown, amelyet AJ Styles épített fel. Mialatt bajnok volt, nem hagyott ki egyetlen Live Eventet és PPV-t sem. Ott volt, ahová tartozik. Melegen ajánlja Bryannek, hogy a TLC-re ne felejtsen elmenni és magával vinni a WWE Championshipet, amely Styleshoz tartozik.

Shinsuke Nakamura vs. Rusev 
..viszont a mérkőzés el sem kezdődött, köszönhetően Nakamurának, aki még a gong előtt letámadta Rusevet és erőteljesebbnél-erőteljesebb rúgásokban részesítette.

Michael Cole-t vendégeli a SmackDown, de csak hogy meginterjúvolja a húszadik évfordulós Jeff Hardyt, akinek tiszteletére az egész roster kivonult a stage-re.. Videó-összeállítást láthatunk, amelynek nyomán Jeff megjegyzi, hogy a látottak felét is hihetetlen megtenni. A biznisz lehetőséget biztosított neki arra, hogy kifejezhesse magát. Arra, hogy Charismatic Enigma legyen. Megélte a legnagyobb magasságokat és mélységeket egyaránt, a közönség azonban mindvégig kitartott mellette. Nem lehetne itt ma este a felesége és a gyermekei nélkül, szóval mindenkinek köszöni, hogy ez itt most megvalósulhatott. Tudatja, hogy ez most nem egy visszavonuló-beszéd. Nem látja át mit hoz a jövő, de szívesen néz elébe a WWE Univerzum társaságában.
Samoa Joe érkezik a roster elé, mikrofonnal a kezében. Gratulál Jeffnek az elmúlt húsz évhez, de annyira nem akar átesni a ló pozitív oldalára, az ugyanis nem volna helyénvaló. Jó volt ez a videó, annál is inkább mert Jeff átélhette még egyszer, amely alatt akkor nyilván beszámíthatatlan volt. Joe nem ünnepli a gyengeséget, és a második esélyt, miközben az olyanok mint ő még csak az első módot sem kapják meg. Joe gyomra felfordul attól, hogy Jeff még a hibái ellenére is képes kijönni ide és úgy viselkedni ahogy. Legalább annyiszor ugrasztotta talpra az embereket, mint amennyiszer cserbenhagyta őket. A Jeffhez hasonló emberek sosem változnak. Az ördög sosem hagyja őt el. Joe hajlandó lesz kezet nyújtani, a legközelebbi alkalommal, mikor Jeff magatehetetlen lesz. Egylépéses program, amely gyors és fájdalommentes lesz.
Jeff eleget hallott, lerendezné az ügyet most azonnal, de Joe meghátrál.

Kofi Kingston vs. The Miz 
Miz minden tőle telhető piszkosságot elkövetett, de így sem bírt a végül fölékerekedő túlerővel, amelyet az igazság képviselt.

Randy Orton érkezik. Tiszteletlen, undorító, felháborító! Ezekkel a szavakkal jellemezték a múlt heti tettét Rey Mysterióval szemben, de Randy inkább az eufórikussal írná le a helyzetet. Sosem értette mi olyan nagy ügy abban, amit leszakított Rey arcáról. Nem is érdekli, mindenesetre meg akarta alázni és elszámoltatni Reyt.
Csakhamar megjelenik az érintett. Egymásnak esnek, és bár Rey sokáig tartja magát, Orton végül felülkerekedik és ismét csúnyán ellátja riválisa baját.

Miz voltaképp számonkéri Shane-t amiért nem jelent meg oldalán Kofiék ellen, de Shane nem is igazán érti, hogy miről is van szó, tekintve, hogy nem partnerek. Miz szerint immár egyenesen olyanok, mint egy család, a WC-kupa pedig az ő közös gyermekük.

Battle Royal 
Benne tehát az összes hadrafogható leánnyal.  Mindenki számára Asuka jelentette a legkedvezőbb opciót, de borítékolni semmit nem lehetett, hisz Naomi, vagy épp a feltörőben lévő Mandy és Sonya is esélyesként szerepelt. Ez a kavertett jutott el a végsőkig, Naomi kiejtette Mandyt, Sonya eliminálta Naomi-t, Asuka pedig kisebb-nagyobb nehézségek árán ledurrantotta a ring széléről Sonyát.

Még egy kis szemezés az adást záró képsorokban, csakhogy jobban átmenjen: év meccse kandidátussal állunk szemben!

11 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, november 27. – Mestermunka!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Na azért olyan felejthetetlen adás ez sem volt, de azért a rawnal sokkal nezhetobbre sikeredett. Sajnos most se itt se ott nincs olyan feud amire epekedve vágynék vagy meg lenne neki ágyazva, amit nagyon sajnálok mert a TLC a kedvencem. Remelem azért ott lesz valami ütős.

  Kedvelés

 2. RIP showbar 😦
  Gondoltam, hogy nem lesz hosszú életű, de ennél többre számítottam.
  De minden rosszban van valami jó.
  A new day és a palacsintáik kikerültek a címek közeléből.
  Mizzel úgy fest csak dark meccseken számolnak.
  Viszont megkaptuk a charlotte-becky-asuka meccset, ez kb egy all in az sd női részétől.
  És a gonosz randy még mindig a legmenőbb dolog a világon 🙂 😀
  Összességében nem volt gyenge, de erős adásnak sem mondanám.
  Mindenesetre a rawot nálam verte.
  A selejtes tag tem részlegükkel, a semmilyen női részleggel, a fantombajnokkal, a kopasz corbinnal, meg a badass womennel sehol nincsenek a kékekhez képest.

  Kedvelés

 3. Wow!
  Jeff vs Joe lesz
  Orton vs rey volt/lesz
  Miz vs kofi volt
  Asuka vs Becky vs Charlotte lesz
  Aj beszólásai bryannek illetve a raw-nak
  Hát a smack csak annyit mondott hogy szevasz raw így kell ezt csinálni

  Kedvelés

 4. Ez egy gyönge adás volt, közep4sen rossz untig ismételt szövegekkel.

  Sajnos jeffet nem távoztatták, pedig már akkor is liheg és szenved amikor leér a rámpán. 50 méter megtétel. Rossz nézni is.

  A női royal nem volt rossz de nagy meglepetés nem volt benne. Rémisztően rossz (iiconics) és bénák meg pár tul bookolt(mandy&sonia&naomi) de szerény képessegű csaj.

  Totálisan felejthető, alig történt benne valami említesre meltó. Jó birkózas meg még kevésbé.

  Kedvelés

   1. Lehet vak. A két auszi csaj nem olyan rossz szerintem,ha engedik nekik. Mandy és Lana díváknak vannak,de a többi annyira nem rossz. Naomi főleg.

    Kedvelés

 5. Hát mit is mondjak…

  Ez egy teljesen korrekt adás volt.
  Hol is kezdjem.
  Úgy tűnik valaki hallotta az én és sok ember imáját Asukaval kapcsolatban. Lehet, hogy nem fog nyerni, de legalább kap egy jó esélyt. Papa Jeff flashbackje az szerintem gyönyörű momentum volt. Jeff a példa arra, hogy vér nélkül is össze lehet hozni egy brutális bunyót. Papa Orton pedig hozta a formáját. Régen írtam olyat, hogy az egyik ppvn elszenvedett vereség következtében karaktere nagyon gyengülni fog. Eléggé elhamarkodtam. Nem hogy gyengébb lett, hanem sokkal brutálisabb. Jelenleg Becky mellett ő a leghitelesebb heel.

  Viszont amitől SZERINTEM jobb lenne a smackdown.
  Rusev vs Nakamura feud, ami jó lenne, de itt űt be a legnagyobb gond: Rusev face.
  Jó lenne ha nem csak a new day és az uso csapat nézne farkasszemet a BARral.
  Joeval, Mizzel, Naomival, Almasszal kezdeni valamit.

  És egy kis videó, ami azt mutatja be, mi lenne, ha Becky mozdulatai nem lennének korlátozva. Élvezzétek, mert ez SZERINTEM tényleg profi lett.

  Kedvelés

 6. Egy fájdalmasan szar raw után egy zseniális smackdown. 6-0-ás survivor series győzelem ide vagy oda a raw mostanában sehol sincs a smackdownhoz képest.

  Kedvelés

 7. wow
  féltem Jeff ünneplésénél meg a női meccsnél is de a WWE mindkét alkalommal tökéletes döntést hozott
  ennyire mások írják a Smackdownt mint a Rawt? ha Almasnak végre találnának valami szerepet akkor tényleg hibátlan tudna lenni az egész

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!