SmackDown LIVE Összefoglaló, november 6. – Megoszlanak a teendők

Helyszínünk változatlanul az Egyesült Királyság, azon belül is Manchester városa, amely ezúttal a kékeket látja vendégül az európai turné jegyében.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

A nyitányon a brand General Managere, Paige érkezik elsőként. Nem is húzza sokáig az időt, felkonferálja a World Cup Tournament győztesét, a SmackDown Commissionerét, Shane McMahont! Shane a meglehetősen hűvös fogadtatás margójára megjegyzi, hogy nem hiszi magát a világ legjobbjának. Az elismerés és azzal együtt a trófea is a SmackDownhoz tartozik. Ösztönösen cselekedett Miz sérülésének pillanatában, hisz nem engedhette, hogy ne a SmackDown legyen a felsőbbrendű brand. Shane és Paige ezután rátérnek a Survivor Seriesre, végigszaladnak a kártyán, majd bejelentik, hogy a férfi csapat kapitánya Daniel Bryan lesz.
Érkezik Daniel, aki először megköszöni Shane-nek az alázatos elismerést arról hogy nem a világ legjobbja, másrészt pedig azt köszönné meg, hogy kinevezték kapitánynak. Igazán megtisztelőnek tartja.
The Miz szakítja őt félbe, mondván nem ért egyet a Shane-re vonatkozó résszel. Kemények küzdött a World Cupban, két meccset is nyert, így a trófeát fele annyira a magáénak érzi. Ajánlatot tesz, hogy legyen közösen a világ legjobbjai.. Shane emlékezteti Mizt, hogy ha meccsképes állapotban lett volna és veszít, most már munkanélküli volna.. Miz nem ért egyet, a sérülésre hegyezi ki a dolgot, hisz állítása szerint még sosem volt annyira, hogy ne tudjuk birkózni – ellentétben Daniellel. Miz közli, hogy ő akar a SmackDown kapitánya lenni.
Shane végső soron egyetért, így végül bejelenti, hogy Miz és Bryan megosztva lesznek a SmackDown kapitányai.

Bryan és Miz pörölnek egymással a színfalak mögött, de Shane csitítani kezdi a kedélyeket. Az ellentétek vonzzák egymást alapon állította most őket kötelékbe, hisz a legjobbat hozzák ki a másikból. Shane szeretné ha az este végére megvolna a másik három tag. Miz rögvest választ valakit, mégpedig Shane-t. Bryannek akármilyen nehezére is esik elisermi, de egyetért, hisz nincs alkalmasabb nála a feladatra. Shane-t meggyőzik, így végül rábólint a dologra. Mizt és Bryant annyira meglepi a hirtelen támadt összhang, hogy előbbi engedi utóbbinak a negyedik csapattag kiválasztását.

The New Day vs. The Uso’s – A győztes lesz a SS-csapat kapitánya 
Két év után visszatér a Tag Team elimination meccs is, amelynek tehát a kapitányi pozíciójáért zajlott ez a mérkőzés. A két sokat megélt egy csapat A-tól Z-ig ismeri már a másikat, így meglepetést aligha tudtak okozni egymásnak. Kiélezett és szoros küzdelem zajlott, míg nem aztán Jimmy és Kofi magukra maradtak – köszönhetően Big E szokásosan őrült spearjének, amellyel likvidálta Jeyt. Jimmy a sarok tetején akciózott Kofi-val, majd nagy nehezen eljutott odáig, hogy Powerbombolja onnan. Ezt követően gyorsan átküzdötte magát a túlsó sarokra, ahonnan győzelmet érően értékesítette a Splasht.
A csatát követően, az ikrek megálasztották a New Dayt, mint a csapat első tagjait.

The Miz egyeztet valami producerrel egy jövőbeni munkáról, ám csakhamar kiderül, hogy valójában Beckyt akarják szerződtetni a szerepre.. Felbukkan Bryan, aki közli, hogy Rey Mysteriót választja negyediknek. Már-már összevesznek, de Miz inkább ráhagyja Bryanre és dolgot és előrevetíti, hogy ha Rey lenyűgözi ma este, lehet szó a szerepléséről. Bryannek nincs ezzel problémája, sőt, felveti, hogy az ötödik tag kiléte dőljön el egy mérkőzés keretein belül x és y között.

Becky Lynch érkezik a kötelek közé, miután emlékeztetnek bennünket Ronda Rousey múlt éjjeli szavaira. Becky idézi Rondát, miszerint nem volna tanácsos provokálnia, de mégis ki a francnak képzeli magát Ronda ahhoz, hogy dirigáljon a bajnoknak? Becky szerint, Ronda ugyan birtokol egy címet, de ez még nem jelenti azt, hogy bajnok is egyben. Még nem.. A bajnok csapásokon, sérüléseken, vereségeken és kétségeken küzdi át magát. Ronda ennek a közelében sem járt. Még nem.. Ellenben vele, aki ezt csinálja naponta, hetente, havonta. Ő a legveszedelmesebb személy, aki összehozhatja Rondát a sors. Múlt éjjel, Ronda kiparodizálta mindazt, amit Becky tett és elért annak érdekében, hogy idejusson. Ellenben Rondával, őt nem választották ki. Mégis itt van.. Nem lett a main eventbe tuszkolva. Mégis itt van.. Ő a bajnok, méghozzá az egyedüli. Ronda azt mondja tiszteli, de Becky erről magasról tesz. Nem a tiszteletéért, hanem a karjáért megy majd a Survivor Seriesre. Nem érdekli, hogy baddest bitch on the planetként hivatkozik magára, hisz Becky úgyis a magáévá fogja tenni.. De ha már itt tartanak, Becky harcolni akar, szóval kihívást intéz bárkihez, aki késznek érzi magát.

Becky Lynch vs. Nikki Cross 
Beckynek hirtelen jött és bizony rágósnak bizonyult Nikki, aki igen kiszámíthatatlan, valamint veszélyes volt az egész mérkőzés folyamán. Nem pusztán partiban volt Beckyvel, de komolyan szorongatta őt, így hát a bajnoknak mihamarabb dűlőre kellett vinni az ügyet. Sikerült is neki, hisz a Dis-Arm-Her ezúttal is meghozta a várt hatást.

Miz selfiezne, de Bryan belerondít, majd közli, hogy az utolsó helyről döntő összecsapásra Jeff Hardyt választja. Miz nem bizonytalanodik el, inkább csak kíváncsi, hogy mire megy majd Hardy az ő választottja ellen, aki nem más, mint a Bryant múlt héten megszorongató Samoa Joe.

Rey Mysterio vs. Andrade “Cien” Almas 
Igazán nagyszerű, pörgős, izgalmas, akciódús csatát rittyentettek a srácok ide Manchesterbe. Almas a Double Knee-kkel alaposan megdolgozta ugyan Reyt, ő azonban több olyan manővert tudott érvényre juttatni, amellyel aztán számottevő előnyhöz jutott. Villant a 619, majd a Splash.
Rey ünnepelt, de nem sokáig, ugyanis Orton egy RKO-val robbant be a képbe.

Bryan le van döbbenve a látottakon. Miz kérdezi mi történt, majd kisvártatva elimeri, hogy az RKO előtt Rey valóban elég meggyőző volt, így benne van a csapatban. Miz csak remélni tudja, hogy Bryan képes lesz félretenni az érzéseit Joe-val szemben a Survivor Series idejére. Bryan szerint ez a téma tárgytalan, hisz Jeff le fogja győzni Joe-t.

Egy WWE Szupersztár élete kiszámíthatatlan! – vallja AJ Styles az öltözőből. A napokban két különböző kontinensen kellett helytállnia két különböző kihívóval szemben. Ez az egész utazás, tavaly ilyenkor épp itt kezdődött Manchesterben. Most pedig, újra a Universal Champion Brock Lesnar ellen készülhet. Lesnar senkihez sem fogható. AJ tavaly mindenét a ringben hagyta, de az sem volt elég. Vannak, akik azt hiszik idén sem lesz ez másként. Ő azonban azt mondja, megveri majd Lesnart. És ez nem jóslat, hanem spoiler!

Paige következik újfent, mégpedig, hogy bejelentse a hölgyek csapatát a Survivor Seriesre.. Ezúttal sem ereszti bő lére, így gyorsan megtudjuk, hogy Carmella, Naomi, Sonya Deville, Asuka, valamint a kapitány, Charlotte Flair kaptak helyet a csapatban. Charlotte helyett azonban Mandy Rose bukkan fel. Nem azért van itt, hogy elvegye Charlotte helyét. Tudni akarja, hogy miért nem ő, és miért pont Sonya? Félreértés ne essék: örül Sonya sikerének, de a Women’s Battle Royalból történetesen épp Mandy vágta őt ki. A Golden Girl ezután mindenkinek beszól egy keveset, Naominak viszont ennyi is elég ahhoz, hogy nekiessen.

Jeff Hardy vs. Samoa Joe 
A főesemény izgalmairól némiképp elterelték a figyelmet a kommentátorasztalnál zajló események, hisz Bryan és Miz hevesen vitáztak a maguk jelöltje érdekében.. Jeff közben karnyújtásnyira került a győzelemtől, ám Joe az utolsó pillanatban fordított és a Clutch segítségével kvalifikálta magát a csapatba.
Ezután odament arcoskodni Bryanhez, aki gyorsan osztani kezdte őt jobbosokkal. Joe bekerült a YesLock-ba, amelyből Miz mentette meg. Bryan Mizt is lepofozta, és mitsem sejtve arról ki van mögötte: egy dobással Shane-t is leterítette. Bryan agya eldurrant, és bár nem mondott semmit, de egyértelműsítette, hogy nem akar b*szakodni vasárnaphoz egy hétre.

Folytatás jövő héten, amikor is már csak napokra leszünk a gálától.

13 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, november 6. – Megoszlanak a teendők” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Nem a külső alapján kell megítélni, hisz a beválogatás sem arra megy. A lehető legjobb csapatot kell kiállítania egy GM-nek, így pedig nem kérdés, hogy a kettő közül melyikben van több potenciál. A hard-hitting stílus egyébként is kifizetődőbb egy SS-meccs tükrében.

     Kedvelés

    2. Szoval azert mert szoke es kb mindene mű ezert o es nem sonya akinek fekete haja van nincs mu giga melle es van tehetsege ertem. Fere ne ertsen senki nincs akkor tehetsege mint pl beckynek de tobb van neki mint mandynek de mondjuk en inkabb zelinat tettem volna bele de nekem meg igy is szimpi az sd noi csapata.

     Kedvelés

 1. Mar megint ezt a ven marha Shane kerult be amikor olyanok vannak az sd mint randy , jeff , almas , rusev ja varj mar tudom miert 3 oka van neki
  1. Hulyek a kreativok
  2. McMahon
  3. Ő A BEST IN THE WORLD!!!!!!!!!!!!

  Kedvelés

 2. Mennyivel jobb mint a raw…..Jó ez sem tökéletes és vannak hibák de ez legalább nézhető és szórakoztató sokszor

  Kedvelés

 3. azért ez jól megmutatta mennyire vékony a női roster a smackdownon
  és Naomival kezdjenek már valamit mert ennél az olcsó stripper külsőnél többet érdemelne
  lehet ez a saját hülyesége de így sosem lehet majd komolyan venni mint női pankrátort

  az adás többi része viszont egész élvezhető volt
  már kezdtem elhinni hogy a végén Bryan és Miz annyira csapatemberek lesznek hogy pár hét múlva ketten mennek a Bar ellen 😀

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!