SmackDown LIVE Összefoglaló, október 16. – Az ezredik adás

A jubileumi epizód egy az alkalomhoz illő összeállítással veszi kezdetét, hogy aztán megkapjuk az élőt, amelynek nyitányán R-Trutht és Carmellát csodálhatjuk a kötelek között.

Truth köszönt bennünket a SmackDown ezredik adásán, majd közli, hogy a Truth TV megannyi emlékezetes pillanatot teremtett az évek során, ám egyik sem fogható a ma estéhez.. Carmella ekkor felhívja rá partnere figyelmét, hogy a Truth TV-nek eddig egyetlen adása volt, amely után ráadásul el is törölték a szegmenst. Mi a teendő ennek következtében? DANCE BREAK!!!
A szó komolyra fordítását követően, az első vendég nem más, mint a flagship show legfelsőbb vezetője, Stephanie McMahon! Stephanie azt mondja, ő volt a SmackDown első GM-e, s már akkor egy elképzelés lebegett a szeme előtt. Hihetetlennek tartja, hogy ez az elképzelés ennyire kiforrta magát, s hogy a brand elérte az ezredik epizódját.
Érkezik a jelenlegi felelős irányító, Shane McMahon! Olyan Shane O-s formában üdvözöl mindenkit, majd tudatja, hogy a videóösszeállítás számos kellemes emléket hívott életre benne. Úgy véli ez az este nem jöhetett volna létre a WWE Univerzum nélkül.. Stephanie ekkor közbeszól, mondván elég átlátszó módon próbálja Shane lekenyerezni a közönséget, amely láthatóan vevő is erre.. Shane, válaszul köszönti a testvérét az A-shown.. Stephanie korrigál, kijelentvén, hogy a SmackDown csak a második regrégebb óta futó tévésműsor az USA-ban. Magyarázni kezdi a RAW kvalitásait, s mikor már-már egymásra licitálnának Shane-nek, befut a górék-góréja, az ember, akinek ez az egész ténylegesen köszönthető!
A RAW 25. évfordulós adásával ellentétben, Vince itt most nem járatta csúcsra magát, helyette azonban finoman a gyermekeire tudtára adtak, hogy a közönség nem a civakodásukra kíváncsi. Ők szórakozni akarnak, így hát Vince azt mondja, hogy jöhet az újabb Dance Break! 😀

Adásunk nem lassít, hisz máris érkezik a címvédő WWE Champion, a SmackDown LIVE stabilizálója s egyben kovácsolója, a Phenomenal One, AJ Styles! Őt követi Daniel Bryan, tekintve, hogy tag team meccset vívnak majd az Uso ikrek ellen.

AJ Styles & Daniel Bryan vs. The Uso’s
Az együttműködés közel sem volt olyan sallangmentes, mint amilyenre előzetesen számíthattunk. Bryan beváltotta magát, dózerolt, az ikrek viszont ügyesen kezelték a komplikációkat. Nekilökték Stylest Bryannek, kiosztották Stylest, majd ugyanúgy dupla Superkicket alkalmazva Bryant is semlegesítették a győzelem megszerzéséhez.

Paige vált néhány szót Vickie Guerreróval, amikor is betoppan Teddy Long, majd John Laurinaitis, aki úriemberhez méltatlan módon egyenesen Paige elé áll.

Felcsendül az Evolution rég nem hallott dala, s már érkezik is a minden kétséget kizáróan legendás formáció. Batistát különösen nagy szeretettel fogadja a számára hazai publikum.
Ezer epizód! – kezdi mondandóját Hunter. Hogyan érhetsz el valamihez, ami ennyire hatalmas? Úgy, hogy kontans módon, apránként fejlődsz és építkezel az érdekében.
Ric Flair bohóckodását követően Randy fűzi tovább a mondókájuk fonalát.
Mint azt megemlíti, erre a zenére sétálni a ringbe megannyi emléket ébreszt fel benne. Fiatalként ezzel a csapattal indította be a karrierjét. Fejlődött. Mialatt Hunter a szervezetet futtatta, Ric a lányával foglalatoskodott, és miközben Batista több időt töltött a sminkszobában mint a ringben, ő bajnoki címeket nyert.
Batista következik, és be is vallja, hogy ideges egy picit. Hosszú idő telt el a legutóbbi látogatása óta, Randy szavait pedig igyekszik figyelmen kívül hagyni. Minden percét ki akarja élvezni ennek a mókának. Megmondja kerek-perec, hogy a mikrofon az utolsó része a munkának, amelyet szívesen használ. Négy dolgot említene, amely miatt itt van most. Az első, hogy ez az ezredik SmackDown. A második, hogy ez az ő hazai közönsége. A harmadik, maga a WWE Univerzum. Mindegy, hogy éltették vagy kifütyülték, még az is ha Bluetistának vagy BooTistának hívták, kijött ebbe a ringbe és ledolgozta a valagát a rajongókért. Nem számít az eredmény, ő csak szórakoztatni akarta a népet. A negyedik oka, ezek a srácok itt vele. Megvan, hogy mennyire különleges ez most? Négy bajnok gyűlt egybe annak idején, hogy megalkossanak egy hadsereget. Soha azelőtt nem volna ilyenre példa, és szerinte soha nem is lesz. Randy Orton, aki mára már tizenháromszoros világbajnok. Batista közli, hogy első látásra tudta, hogy ez a srác bizony különleges. Ric Flair a tizenhatszoros bajnok. Nem sok olyan dolog van, amely ismeretlenül csengene a kapcsán.. Ric jelez valamit, mire Batista fennhangon kéri, hogy a pélót tartsa a nadrágjában, mert ez már egy családbarát produktum. Aztán ott van ugye Triple H, a tizennégyszeres bajnok. Az ember, aki új alapokra helyezte a bizniszt, sőt: ő maga a biznisz. Mindent elért amit csak el lehet, leszámítva, hogy legyőzte őt.
A levegő egycsapásra megváltozik. Hunter felül a lóra, és méregetni kezdi Batistát. Ric csitítja a dolgokat, miközben Randy roppantmód élvezi a helyzetet. Végül aztán a két srác összeölelkezik, de Hunter változatlanul gyanúsan sandít Batistára.
WM 35 megerősítve!

Rusev vs. The Miz – World Cup Qualification Match 
Villámgyors győzelem Miztől.
Aiden még összeakadt Lana-val, majd Rusevvel is, így megintcsak ő húzta a rövidebbet.

Curt Hawkins egyeztet Edge-dzsel, aki ezután érkezik is a kötelek közé.
Edge megosztja, hogy otthonaként tekint a SmackDownra. Karrierje kiemelkedő mérföldkövei közül nem egy következett itt be. Beváltott Undertakerrel szemben, és ott volt még az a No DQ meccs Eddie-vel, amelyről mind a mai napig beszélnek. Elvette Vickie Guerrero-t, majd el is vált tőle. Ez a show tényleg sokat jelent számára. Az elmúlt hetek bizonyos történései pedig arra késztették, hogy itt legyen ma este és megossza nézőpontját.
Érkezik a vendég, aki nem más, mint Becky Lynch.. Edge rögtön tudatja vele, hogy hasonlóságot vél felfedezni közöttük. Edge közli, hogy mindenkinél jobban tudja, hogy mit és miért tesz mostanság Becky. Edge emlékeztet, hogy őt sem szánták feltétlen a main eventbe, vagy a poszterekre. Csak úgy mint Becky, neki is meg kellett küzdeni kőkeményen mindenért, amihez jutott. Becky azt hiszi, hogy helyesen cselekedett a Charlotte-tal ápolt barátság eldobásával, de téved. Rosszul döntött. Edge tudja, hisz ő is meglépte ezt a múltban. Ha volt egy kapcsolat, vagy barátság, amely közte és a csúcs között állt hát kíméletlenül átgázolt rajta, hogy elérje célját. Megnyerheted ám az összes bajnoki címet. Rajta lehetsz az összes poszteren, amelyen akarsz. A döntés azonban megváltoztatja magát az embert is. Besározzák a lelket. Edge tudja, hogy nincs még minden veszve. Látja a jót Beckyben, még mindig látni véli. A történet vége, hogy otthon meredsz a falra, amelyen a címed vannak. Arra emlékeztetnek, hogy mit értél el önerőből. De mindeközben, nem biztos, hogy el tudod viselni a mivoltodat.
Becky elismeri, hogy ő sem kedveli most magát.. Ő egyenesen imádja magát. Most pedig nyomatékosan felhívja rá Edge figyelmét, hogy húzzon ki a ringjéből, máskülönben átküldi a nyakát még egyszer ezeken a köteleken.
Jön Charlotte, és már menet közben magyarázza Edge-nek, hogy ez veszett fejsze nyele. Beckyt csak és kizárólag a cím érdekli. Ha imádja, akivé vált, akkor most ezért is odáig lesz!
Egymásnak esnek, mire nagy nehezen szétszedik és elszeparálják őket.

The BAR vs. The New Day (C) – SmackDown Tag Team Championship 
Az ütközet váratlan fordulatot vett, miután megjelent Big Show. Stílszerűen vett egy heel turnt, megtámadva Kofit. Big E fújtat, majd megfordul. Egyenesen a Brouge Kickbe.

Big Show elismerően emeli magasba az új címvédők szabad kezét.

John Cena üzenet, amelyben egy kis történelem órát tart. Volt, hogy csak RAW létezett, ám ezután Rocknak hála megalakult a SmackDown. Új talentek toppantak be, mint Batista, Randy Orton, és egy srác, aki a Rutless Agression jegyében felpofozta Kurt Angle-t. A pofon ugyan nem volt helyénvaló, mindenesetre a SmackDown megfelelő hozzá.

Rey Mysterio vs. Shinsuke Nakamura – World Cup Qualification Match 
Tartalékoltak a srácok, ettől függetlenül sikerült egy szórakoztató kis meccset produkálniuk. Rey behúzta, köszönhetően a 619 utáni Splashnek.

Szinte azonnal kihunytak a fények, jelezvén, hogy Undertaker színre lép. A legenda nem sok mindent tesz, mikrofont fog, és a DX békében való nyugodását vetíti előre.

8 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, október 16. – Az ezredik adás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Becky oltása azért adta amit edge nyakára tett és tényleg jó ez a badass becky remélem karrierje végéig ebben a karakterben marad…..a bar végre bajnok ami már kijárt nekik és hát külön vicces hogy big show egy hétig bírta turn nélkül :’D…..rey meg kb élete formájában van még mindig botch nélkül csinál mindent és a legnagyobb karizmával rendelkező maszkos(amit amúgy sajnálok hogy nem építenek fel egy új reyt mert vannak lucha karakterek de sajnos egyiknek sincs ekkora karizmája) és hát az is nevetséges hogy a world cup-on eddig csak amerikaik vannak kb de hát ugye wwe booking…..De a smack sokkal érdekesebb a hibai ellenére is szerintem mint a raw

  Kedvelés

  1. a WWE is marhára sajnálja hogy nem tudnak még egy ilyen maszkost kitermelni mert marha sokat lehetne keresni az ajándéktárgyakkal 😀
   az a baj hogy Sin Cara (mindkettő) és Kalisto is hatalmasat bukott
   ha Fenix és/vagy Pentagon jönnének akkor lehetne szerintem max egy új maszkos sztárt nevelni

   Kedvelés

   1. Gran metálok se rossz szerintem csak hiányzik belőlük az hogy mic skill légyen mert reynek attól független hogy lucha a beszéddel se volt gondja soha és ez hiányzik hogy hagyjak hogy beszéljenek mert néma embereknek nem lesz nagy karizmája hiába jók a ringben…..

    Kedvelés

 2. Edge amúgy mi a jó életről beszélt? van felesége két gyerekkel, a legjobb barátja még mindig a legjobb barátja és a cég megbecsült tagja
  értem hogy Beckyről szólt meg sztori de találhattak volna olyat akiről nem tudunk ennyi mindent

  Kedvelés

  1. Valamit szerintem félreértettél, vagy a valóságot ez esetben is figyelmen kívül kell hagyni.

   A szegmens lényege ugye
   az volt, hogy Edge megpróbálja jó útra téríteni Beckyt, hogy az ne kövesse el ugyanazt a hibát, amit annak idején Edge. Oké, hogy ott vannak a címek és elérsz mindent, de mindegy, hogy milyen áron. Ami történt, megtörtént. Nem tudod kitörölni a múltból. Nem érik meg a címek és a reflektorfény, ha menet közben egy szar/romlott ember válik belőled.

   Kedvelik 1 személy

   1. értem hogy mit akart mondani de ezért gondolom hogy akkor inkább nem Edgenek kellett volna odaállni mert nehéz nem tudni hogy Beth Phoenix a felesége meg Christiannal saját showja/podcastje van

    így az internet világában kicsit nehéz ezek mellett elmenni és arra gondolni hogy ő Edge a magányos nyugdíjas és nem Adam Copeland a családapa

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!