SmackDown LIVE Összefoglaló, október 2. – Orton bekattan

Az Oregon állambeli Portland városából jelentkezik a Supershowt megelőző utolsó adás, amelynek nyitányán a kékek General Managere, Paige érkezik a kötelek közé.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekintheted meg az adást!

Paige mikrofont ragad és emlékeztet, hogy mikor elvállalta ezt az állást, a tudtára adták, hogy mire számíthat. Azt azonban nem hitte, hogy valaha is ilyen helyzetbe keveredik. Samoa Joe átlépte a határt múlt héten. Az esetet követően rögtön járőröket küldtek a házhoz, amelybe végül egy pillanatra sem sikerült bejutnia. Vádat emeltek ellene magánlaksértés miatt, Paige pedig egyeztetett a menedzsmenttel. A kezébe helyezték a döntést. Tiszta sor, hogy ki kellene rúgnia Joe-t. Paige felvette a kapcsolatot Stylesszal, aki közölte, hogy ejti a vádakat Joe-val szemben. Azt sem akarja, hoty kirúgják Joe-t mert az túl olcsó enyhe büntetés volna. A bajnok személyesen akarja kézbevenni az ügyet, ennek megfelelően a meccs továbbra is áll szombatra!
AJ a kivetítőn jelenik meg. Elnézést kér amiért nem lehet jelen, de a történtek ellehetetlenítik számára a fellépést. Ez az egész nagyobb, mint a WWE. Nem akar hülyeséget csinálni. Itthon marad, és nem is hagyja el a házat mindaddig, míg megerősítést nem nyer, hogy Joe az Ausztráliába tartó járaton van. AJ emlékeztet, hogy négy csodálatos gyermeke van, akiknek szükségük van rá. Ennek az egésznek véget kell vetni. AJ megfogadja, hogy élve ássa el Joe-t!

R-Truth & Carmella vs. Andrade “Cien” Almas & Zelina Vega 
Az est első összecsapása igazán jó hangulatban zajlott. A közönség maximálisan beleélte magát a ringben zajló eseményekbe, s drukkoltak Carmelláéknak. Andrade nem túl tiszta módon akart beleavatkozni a meccsbe, mire Carmella lerúgta volna, de a mexikói blokkolt. Truth elintézte őt, így Staten Island hercegnőjének tiszta maradt a terep. Blokkolta Zelina kísérletét a kopogtatásra, majd a Code of Silence-szel feladatta vele a küzdelmet.

Tye Dillinger tartóztatja Paige-t. Tye szándéka egyértelmű: Orton akarja! Paige szerint nem ártana ezt kétszer is megfontolni, elég csak Jeff Hardyra gondolni, akit senki nem látott a Hell in a Cell óta. Tye-t nem hatják meg a szavak. Tudja, hogy nem tett a támadásért, de ettől még nem hagyja annyiban. Paige nem érti ezt a titpikus pasi-hozzáállást, mindenesetre tetszik neki a Szupersztár lelkesedése, s megadja neki a lehetőséget ma estére.

A New Day újkeletű főzőműsora volt hivatott jelentkezni, ám a BAR gyors véget vetett a mókának – megspékelve egy kiadós veréssel.

Tye Dillinger és Randy Orton mérkőzése el sem kezdődhetett, tekintve, hogy még a gongszó előtt egymásnak estek. Tye jól tartotta magát, de hevessége végül a vesztét okozta. Randy fordított, a DDT-vel padlóztatta, majd villantott egy kis szadizmust, amelyet Tye mutatóujja sínylett meg.

The Miz próbálja Bryan ellen hangolni Shelton Benjamint, ám látszólag nincs szükség, hisz Shelton az esély megragadását Bryan legázolásával teszi egyenlővé.

Rusev és Lana érkeznek a ringbe, hisz ők is nagyon szeretnék megtudni, hogy mit tartogat Aiden. A felvétel végül bemutatásra kerül. Lana belép Aiden szobájába, és közli, hogy akar valamit.. Ezen a ponton véget ér a videó, hisz Aiden szerint az már tizennyolcas karika..

Daniel Bryan vs. Shelton Benjamin 
The Miz kommentálásával zajlott a csata, melynek során Sheltont komoly bizonyítási vágy fűtötte. Az igényeknek megfelelően alaposan megdolgozta Bryant, akinek gondjait ezután még maga Miz is tetézte. Shelton kihasználta a kínálkozó alkalmat, és a Paydirttel megnyerte a találkozót!
Miz azért még indított egy offenzívát, amelynek végén Skull Crushing Finale-t adott riválisának.

Asuka vs. Peyton Royce 
Könnyed siker Asukától.

A főeseményen Becky Lynch veszi birtokba a ringet. Mint mondja, immár hat hete annak, hogy kérlelés helyett megszerzi magának amit akar. Brooklyn óta ő a legjobb dolog a SmackDownban. Megtanulta, hogy a kedvesség és az empátia nem vezet jóra, pusztán hátba szúrnak általa és palira vesznek. Ennek vége.. Láthatjuk az összeállítást az elmúlt hetekben történtekről, mire Becky kijelenti, hogy egész álló nap nézni tudná. Ugyanakkor, még mindig hiányolja az arcát a poszterekről és a magazinokról. Épp ezért, elkészítette a személyre szabott Super Show-Down plakátját.
Charlotte ezen a ponton elégeli meg a szócséplést. Beront a ringbe, és össze-vissza csépeli a bajnokot, aki védekezni is képtelen.

Elszabadult indulatok a PPV előtt.

5 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, október 2. – Orton bekattan” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ortonon látszik hány évig várta ezt a turnt,mert teljesen kimaxolja a heel turnt és mondjuk ebből látszik hogy az utóbbi időben minden heel csak fut és menekül (grat kreatív csapat) orton meg hozza a régi klasszikus heelt…..És hát nem volt nagy szám ez a smack de még mindig mérföldekkel jobb mint a raw 😂

  Kedvelés

  1. Semmi különöset. Egyrészt kell egy csapat aki overré teszi szombaton az Ilconicsot, másrészt ha lesz tag team tournament akkor arra be lehet őket rakni tölteléknek, harmadrészt adásban kell tartani Asukát mielőtt feudba kezd Beckyvel.

   Kedvelés

 2. ennyi agyrázkódással Bryan miért erőlteti a diving headbuttot? ráadásul el is basszák és “összefejeltek” Sheltonnal
  rossz hatással van rá a felesége

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!