SmackDown LIVE Összefoglaló, október 23. – Finomhangolt stratégia

Napokra vagyunk az Evolution PPV-től, de a maga szűk két hetével a Crown Jewel sincs messze, úgyhogy ennek szellemében folytatjuk építkezésünket a gálákra.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás.

A New Day triója érkezik elsőként a kötelek közé. Emlékeztetnek, hogy milyen körülmények között veszítették el a címeket múlt héten, amikor is Big Show csatlakozott a BAR-hoz. Viccelődnek egy sort rajta, mindazonáltal nem tudják hovátenni ezt az egészet. Kofi viszont bizonyítani akar, így kihívja a trió akármelyik tagját egy mérkőzésre azonnali kezdéssel.

Kofi Kingston vs. Big Show 
Inkább volt ez erődemonstráció, semmint mérkőzés. Show ide-oda hajigálta Kofi-t, majd jópár Chokeslammel vetett véget a vergődésének.. Big E és Woods ezen a ponton elégelték meg a látottakat, berontottak a ringbe, de őket is elintézte a frissen alakult trió.

The Uso’s vs. AJ Styles & Daniel Bryan
Hatékony kezdést eszközöltek Stylesék, gyorsan taroltak, de az ikrek ezt követően át tudták venni az irányítást. Bryan került minimális bajba, Styles viszont a váltás után egalizálta a helyzetet. Csakhamar jöttek a félreértések: Styles majdnem lecsapta Bryant a Phenomenal Forearmmal, az elkerülésre vonatkozó akarásnak azonban nyögés lett a vége. Styles a Pelé Kickel véletlenül Bryant fektette ki. Villant Styles állára a Superkick, majd a Splash is betalált az ikrek részéről. Back-to-back győzelem!

Stylestól érdeklődnek a színfalak mögött, hogy véletlen volt-e ami történt. A bajnok állítja hogy igen, Bryan viszont nincs róla meggyőződve.

Charlotte tart motivációs beszédet a Performance Centerben. Felbukkan Becky is, innentől pedig nem kell sok ahhoz, hogy egymásnak essenek. Az NXT-sek szétszedik őket, így nagy kárt nem tudnak teremteni maguk körül.. Később, a Nature Girl a backstage-ből biztosít, hogy vissza fogja szerezni a címét. Nem az ellenfele fölött áll majd, hanem egy olyan barátja fölött, aki letért a helyes útról.

Rusev vs. Aiden English 
Aiden nem bírta sokáig, pláne azután, hogy Lana hozzávágta a cipőjét. Rusev ezután lerúgta riválisát, majd az Accolade-del feladatta vele a küzdelmet.

Következik a Miz TV, melynek nyitányán a házigazda a múlt heti adás legfontosabb pillanataira emlékeztet. Miz felkonferálja Mysterio-t, majd rögvest meg is kérdezi tőle, hogy miért tért vissza? .. Válaszolni azonban nem engedi, helyette inkább finoman rászáll. Visszatért, hogy bebizonyítsa a kis emberek is képesek nagy dolgokra. Miz apránként adagolja, miszerint már senki sem kíváncsi Reyre. Sokkal inkább az olyan kaliberű sztárokra, mint maga Miz. Amíg Rey távol volt, Miz saját bevallása szerint a SmackDown legnagyobb sztárjává avanzsált. 10 nap múlva pedig azt is bebizonyítja, hogy nincs nála jobb a világon. Végül közli, hogy csalódott Reyben.. Ezzel egyébként Rey is így van, hisz elárulja, hogy ő a Truth TV-be készült.. Miznél ez kicsapja a biztosítékot. Fenyegetőzni kezd a szokása szerint, de Rey hamar helyrerakja, mondván nem dumálni tért vissza.. Miz ki akar bújni a harc alól, ám nincs menekvés. Meg kell küzdenie Reyjel.

The Miz vs. Rey Mysterio 
A rögtönzött összecsapásban ugyan minden létező módon próbálta ellehetetleníteni Reyt, mégis az apró luchador sikerével zárult a találkozó, köszönhetően az ezúttal is védhetetlen 619+Splash kombinációnak.

Naomi & Asuka vs. Mandy Rose & Sonya Deville 
Meccs nem lett, tömegverekedés azonban annál inkább, miután megjelent a roster összes lánya az Evolution jegyében.

Shane McMahont is hallhatjuk, főként amint az Evolutiont és a Crown Jewelt hypeolja. A világ legjobbja titulus emlegetésére hangos CM Punk-chant veszi kezdetét, mire Shane megjegyzi, hogy szerinte ő nem lesz benne a viadalban.

Jeff Hardy vs. Randy Orton 
A főesemény non-stop akcióból állt, amely hűen tükrözte a felek között végbemenő rivalizálását. Hardy közel volt a sikerhez, de a ring széléről bemutatott felelőtlen ugrásának következtében bajba sodorta magát, Orton pedig kíméletlenül kihasználta a ziccert egy RKO-val.

5 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, október 23. – Finomhangolt stratégia” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nakamura és az Öv? He? Érdekes egy divat újabban. De lassan már elő sem jön…. Miért csinálják ezt? Pedig az SD még mindig körökkel veri a RAW-t….

  Kedvelés

 2. elkezdtünk elmenni a Raw felé
  AJ/DB vs Usos megint, Hardy vs Orton megint, egy nyugdíjas arc megalázza az egyik csapatot (de főleg Kofit), az egyik bajnok nem jelenik meg soha

  Zelina Vegát viszont csak jobban szeretem hogy leállította azt a borzalmas dance breaket 😀
  Miz pedig továbbra is zseniális kár hogy erre használják
  Nakamurát meg nem értem miért nem tudják használni
  ezzel a Nakamerica dolog az egyik legjobb lehetne az utóbbi években erre kimerült néhány twitter bejegyzésben

  Kedvelés

 3. Nem hittem volna, hogy még ebben az életben show ismét valami komolyabb storyt kap.
  Pedig ez a helyzet, a jó öreg óriás visszatért, ráadásul még egy viszonylag élvezhető storyba csöppent bele.
  Usuékat magit elővették, ráadásul zsinórban a 2. győzelmüket húzták be, az sd 2 legnagyobb neve fölött.
  Joet hiányolom, nem tudom most tényleg megsérült, vagy csak nem tudnak neki mit kitalálni.
  A heel randyt pedig még mindig nem lehet megunni.
  Ez alatt a néhány hónap alatt többet mutatott, mint az utóbbi néhány évben.
  Tényleg kezdtem azt hinni, hogy számára ennyi volt, és szépen lassan hátérbe vonul, de szerencsére nem így lett.
  Még mindig áll előtte néhány szép év, és most megkapta a karaktert, ami tényleg jól áll neki.

  Kedvelés

 4. Hát ez most kicsit lightosabbra sikerült tekintve hogy megint előtték bryanéknél a múltheti meccset dehát muszáj ha a semmiből akarnak feudot építeni két face-nek mert miért ne…..szegény miz meg addig parkoló pályán van…..és örülök reynek mert élete formajaban van meg az egyik all-time favoritom de miért szegény mizt kell ilyen célokra beáldozni?…. Az us öv meg el van tűnve amióta nakamuranal van aminek köszönhetően mindkettő presztízse lejjebb ment….nakamura is rossz kimondani de akkor lesz okos ha vissza megy a függetlenekhez mert itt csak viccet csináltak szegényből az nxt után

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!