SmackDown LIVE Összefoglaló, október 30. – Előrehozott címmérkőzés

Az Atlanta állambeli Georgiából jelentkezik a PPV-t megelőző utolsó adás, amelynek nyitányán a majdhogynem hazai kedvenc, AJ Syles érkezik a kötelek közé.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

AJ-t hosszasan élteti a WWE Univerzum, mire AJ mikrofont fog és jelzi, hogy mondandója van Bryanhez. Megkéri leendő ellenfelét. hogy ha volna oly kedves, fáradjon ki mellé a ringbe..
AJ elismeri a csatlakozó Bryannek, aki bocsánatkéréssel tartozik neki. Sajnálja, hogy..
Bryan közbevág, mondván nincs szükség erre, hisz mindketten ugyanazért küzdenek. Bryan tisztázza, hogy bár tiszteli AJ-t emberként és előadóként, most nem ezeket látja maga előtt, hanem csak a WWE Championshipet. A cím tartotta benne a lelket a küzdelem iránt, és AJ most az útjában áll a megvalósításhoz. Semmi személyes, de Bryan előrevetíti, hogy pénteken meg fogja szerezni AJ-től.
Jó tudni, reagál Styles, viszont megjegyzi, hogy még nem fejezte be a megkezdett mondatát. Sajnálja, ugyanis legutóbb hazudott Danielnek. Az a Pelé Kick a tag meccsben, nagyon is tudatos volt. Semmi személyes, de AJ készen áll, hogy pénteken újra megtegye.
Bryant nem igazán lepik meg hallottak, azonban kijelenti, hogy szívesen képen törölné Stylest. Kisvártatva kiegyeznek abban is, hogy akár itt és most is lezavarhatják a címmeccsüket.
Beszambázik Shane McMahon, aki nem lát akadályt a dologban. AJ és Daniel címmeccset fognak vívni, méghozzá most rögtön!

Daniel Bryan vs. AJ Styles (C) – WWE Championship Match 
Mint tudjuk kimondva-kimondatlanul: Daniel Bryan nem lesz ott a pénteki PPV-n, vagyis előrehozták az oda tervezett találkozót.. Hosszasan és keményen nyüstölték egymást a győzelem megszerzésének érdekében. Bryannek a meccs korai szakaszában gondjai adódtak a térdével, amely az egész csatára rányomta a bélyegét. Styles ügyesen alapozott a történtekre, és végül ennek köszönhette a kimenetelt. Bryannek a YesLock és egy Armbar sem vezetett eredményre, nem úgy mint a bajnoknak, aki egy villámgyors fordítást követően kiosztotta a Styles Clasht. AJ nem kopogtatott, hanem inkább Calf Crusherbe zárta Bryant, aki csakhamar feladta a küzdelmet.
A két rivális összeborult a sportszerűség jegyében, kezet ráztak, ám ekkor berobbant a küzdőtérre Samoa Joe, aki letámadta Stylest. Befogta őt a Clutchba, majd hasonlóképp semlegesítette a visszavágni igyekvő Bryant is.. Joe magasba emelte a WWE Championshipet – egyértelműsítve ezzel a közeljövőre vonatkozó szándékait.

Charlotte érkezik meg Paige-hez, aki az illemköröket követően tudatja, hogy szeretné, ha Charlotte vezetné a SmackDown női csapatát a Survivor Seriesen. Charlotte-ot meglepi az ajánlat, ugyanakkor közli, hogy nem érzi magát alkalmasnak a feladatra. Paige nem köti az ebet a karóhoz, legalábbis egyelőre. Arra kéri a lányt, hogy gondolkodjon a dolgon.

Big E vs. Cesaro – Trick or Street Fight 
A szokásos Halloween-i állatkodást ezúttal Big és a New Day vitte a hátán, de persze Cesaróékat sem kellett félteni.

Shane McMahon hivatta az irodába a World Cup SmackDown-érintettségét. A srácok mind megosztják a maguk álláspontját, ám ezt követően Shane kijelenti, hogy irtózik a gondolattól, amely szerint Stephanie rosteréről kerüljön ki a világ legjobbja. Ennél fogva, ha a SmackDown döntőbe jutottja vereséget szenved, onnantól nem lesz a brand alkalmazottja.

Styles bukdácsol be Paige-hez, és mivel tudja, hogy kötelezettsége van a Crown Jewelre, Samoa Joe-t akarja. Paige nem tudja hová tenni a dolgot az elmúlt hónapok nyomán, de mivel Styles súlykolja a dolga, nem ellenkezik nagyon. Kiírja a mérkőzést, vagyis lesz pénteken is WWE Championship ütközet!

Újabb Champion vs. Champion hivatalos a Survivor Seriesre, köszönhetően Shinsuke Nakamura és Seth Rollins találkozójának!

R-Truth vs. Shinsuke Nakamura (C) – United States Championship 
Nakamurát a Dance Break sem tántoríthatta attól, hogy megvédje címét, s ezzel partiban maradjon erre a First Time Ever Dream Match-re Seth Rollins ellenében.

Becky Lynch baktat a ringbe, hogy szólásra nyissa száját. Becky emlékeztet az Evolution megpróbáltatásaira, ugyanakkor arra is, hogy ő állt talpra, s csakis ő tudta megvetni a lábait. A gála végeztével bebizonyosodott, hogy ki az igazi main eventer. Ez a személy persze nem más Becky szerint, mint ő maga. Mi következhet a legnagyobbnak azok után, hogy legyőzte legmeghatározóbbat? Ronda Rousey? Baddest Women On The Planetnek nevezik őt, de mégis melyik bolygón? Az ellenfeleinek szinte már a gongszó pillanatában lőttek, Becky viszont előrevíteti, hogy ő más. Egész karrierje alatt ilyeneken gázolt át, mint Rousey. Egyetlen cél vezéri perpillanat. Azért megy a Survivor Seriesre, hogy kitépje Rousey karját.

The Miz & Randy Orton vs. Jeff Hardy & Rey Mysterio 
A főesemény klasszikus tag team meccset eredményezett, face-győzelemmel párosítva. Hardy túlélte a gyötrelmeket, amelyek elé állították őt, majd beváltotta Reyt, aki dinamikusságával meg tudta rendíteni Mizt. Hardy jött a végjátékra, és már csak egy Swantonnal be kellett fejeznie Mizt, aki közvetlenül azelőtt még egy 619-re is rátalált.

Nem sokáig örülhettek, hisz Orton azonnal RKO-partit adott a társaságnak – beleértve Mizt is!

Folytatás pénteken, magyar idő szerint 17:00-tól!

6 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, október 30. – Előrehozott címmérkőzés” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. OFF: Csak szerintem van rohadt kevés többszemélyes meccs már évek óta? Minden egyes feud, fontosabb meccs sima 1v1, picit unalmas :/

  Kedvelés

 2. Kíváncsi lennék mi Bryan valós oka, hogy nem megy a Crown Jewelre, illetve bántó a fülemnek továbbra is ezt a best in the world megnevezés. Picit már kínos, hogy a WWE még mindig mintha amikor lehetne picit belerúg Punkba. Az nem kínos számukra, hogy Lashleyt kell bedobni Cena helyett, azt miért nem hangoztatják ennyire.

  Shane és Stephanie szerepében tényleg borzasztó, hogy nem tudnak újat mutatni annyira sablon már az egész szerintem egy óvodás is feltudja sorolni mikor mit fognak csinálni. Survivor Seriesre inkább lenne értelme feudokon belüli csapatokat csinálni mint megint Raw vs SD…Nincs tét, nincs következmény ki nyer ki veszít, két évvel ezelőtti marha jó meccs volt, tavalyinál meg csak az, hogy volt folytatása az Angle-Hunter feudnak.

  Remélem pénteken lemegy a Crown Jewel és egy időre elfelejtik a Közel-Keletet, mert annyira izzadság szagú ez is csak mint az előző, hogy hihetetlen.

  Kedvelés

 3. shane visszatért hogy újra B showt csinálhasson a Smackdownból
  és ezt a buta brand war marhaságot is el kell már kezdeni
  Andrade még mindig sehol és újra megkapjuk az AJ vs Joe meccset

  Jefftől meg nagyon furán hangzik hogy ő a “best in the world” a CM Punkkal közös történelme után

  Kedvelés

  1. Amúgy már kezdem sajnálni joe-t mert valszeg megint vereség lesz…És a main rosteren még nem nagyon nyert presztízs meccset pedig már rég kijárt volna neki bármelyik öv….

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!