SmackDown LIVE Összefoglaló, október 9. – Miz igazságért kiált

Indianapolisban vendégeskedik a SmackDown, amelynek nyitányán minden teketóriázás nélkül máris azt láthatjuk, amint a címmeccs résztvevői már a kötelek között foglalatoskodnak.

Charlotte Flair vs. Becky Lynch (C) – SmackDown Women’s Championship 
Igazán fordulatos mérkőzést láthattunk. Becky megpróbálta kiszámoltatni magát, Charlotte azonban résen volt. Ezt követően ide-oda pattogott a győzelmet jelentő labda, főként Charlotte-nak voltak nagy helyzetei a Spear és a Natural Selection tükrében, ám riválisa mindannyiszor megmenekült még a tustól is. Charlotte végül megelégelte a szórakozást és a fogócskát, és keresztül-spearelte a ledfalon Beckyt.

Jeff Hardy vs. Samoa Joe 
Joe ugyan kiállt, de a szombaton kárt szenvedett térde nem sokáig bírta a strapát. A spori leléptette őt, így Hardy egyenes úton jutott a Crown Jewelre.

Paige bejelenti, hogy a történtek következében Charlotte még egyszer összecsap Beckyvel, de az Evolution PPV-n immár Last Women Standing csatát vívnak majd.

A Miz TV nyitányán Miz leszögezi, hogy Paige professzionalizmusra szólította őt fel.. Érkezik Styles, Miz pedig a család hogyléte felől érdeklődik. Nincs benne hátsószándék, mondja, hisz neki is van gyermeke és felesége. Joe után egy merőben más ellenféllel néz majd szembe. Olyannal, aki nem űz pszichikai hadviselést, nem támad meg hátulról, és aki még a kertedet is gondozná ha a házadhoz téved. AJ következő ellenfele Daniel Bryan!
Bryan és Styles kezet fognak, de Miz szerint ez az utolsó dolog, amelyet a közönség látni kíván a WWE Championship esetében.
Daniel visszakérdez, hogy akkor inkább legyen szó a szombati meccsükről, amely történetesen nem tartott túl sokáig?
Miz lenyeli a békát, és arról érdeklődik Stylesnál, hogy hová rangsorolná Bryant a kihívók között az elmúlt 11 hónap alapján.
AJ szerint, ellentétben Joe módszerével, ez az összcsapás fair lesz a ringre koncentrálódik majd, a kötelek közé, a házba, amelyet AJ Styles keltett életre.
Bryan hálás, amiért AJ jobban képzeli magát. Bryan tényleg egy arra méltó ellenfelet akar legyőzni, és nincs méltóbb annál, aki közel egy éve tartja magánál a legfontosabb címet. AJ kiérdemelte a jogot arra, hogy jobbnak érezze magát. Daniel elismeri, hogy még sokat kell bizonyítania, ugyanakkor mélyen legbelül azt is tudja, hogy legyőzheti Stylest.
Styles kételkedik, mégpedig mert Daniel még nem nézett szembe hozzá foghatóval mióta visszatért.
Bryannek tetszik, hogy mókáznak itt a két perces sráccal, de a helyzet az, hogy ő nem ezért tért vissza. Nem a Team Hell No egyesülésért és még csak nem is azért, hogy ezzel a genygóccal szenvedjen. A WWE Championship foglalkoztatja őt. Az egyetleg dolog, amely ehhez útjában áll, maga AJ Styles.
AJ közli, hogy ő nem szándékszik megmoccanni. Sem Danielért, sem senki kedvéért.
Újra elkezdik froclizni Mizt, akiből viszont robban a bomba. Sérelmezi, hogy Bryan egy Small Package-vel győzte őt le, ráadásul nem is győzte le igazából hisz nem volt mindkét válla a szőnyegen. Visszavágót követelt, de Paige nem volt hajlandó megadni neki. Megverte Danielt a SummerSlamen, a Hell in A Cellen, hétről-hétre a földdel tette egyenlővé. Ő kiütötte Danielt a győzelemhez! Ami pedig a bajnokot illeti: a WWE Championship sosem volt még ennyire jelentéktelen. Azt javasolja Stylesnek, hogy nézzen a tükörbe ha tudni akarja miért nincs a cím a main eventben. Teljesen mindegy melyikük nyer a Crown Jewelen, Miz előrevíteti, hogy vele találkozik legközelebb. Addig is, Stylesnak íme egy ellenfél, aki legutóbb történetesen Bryant múlta felül!

AJ Styles vs. Shelton Benjamin 
A múlt heti  elleni bravúr megismétlése nem jött össze Sheltonnak, aki így most alulmaradt AJ-vel szemben.

Aiden English igyekezett feltárni mi is történt Milwaukee-ban, azonban egy megszerkesztett anyagot igyekezett megetetni az emberekkel. Rusev és Lana érkezését követően az igazit is láthattuk, ennek értelmében pedig nem történt több, mint hogy Lana kikosorazta Aident.

Rey Mysterio nem pusztán visszatér jövő héten, de World Cup kvalifikációs meccset vív majd Shinsuke Nakamura ellen.

Big Show vs. Randy Orton 
A főesemény nagy és kiegyenlített küzdelmet hozott. Az egy év után visszatérő Show partiban volt ugyan Ortonnal, de a Vipera főbb fegyverei hatásosnak bizonyultak. Megmenekült a Chokeslamből, majd amint alkalma nyílt rá rövidre zárta a lényegi kérdéseket egy RKO-val.

Folytatás jövő héten, az ezredik SmackDownnal!

5 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, október 9. – Miz igazságért kiált” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elég erős kezdés volt ez mit ne mondjak… Kapásból felkonferálás és egy igen jó meccsel indítottak, nagyon jó ez a feud Becky és Charlotte között!

  Jeff győzelme pozitív, Bryan nem nyerhet simán szerintem mindenképp thriple threat majd aztán Miz valahogy ellopja az övet. Háááát ennél nagyobb durranásra számítottam ettől a what happened in Milwaukee sztoritól. Azt hittem tényleg valami Rock elleni bizonyíték lesz, de ez így nulla. Rusev elveri majd Aident valamelyik pre-shown és kb ennyi. Show gondolom milyen motivált volt, hogy beküldték gyorsan lefeküdni Orton ellen.

  Jövő héten az 1000. SD adás kimondani is sokkoló csak úgy mint anno a Raw esetében. 😀

  Kedvelés

 2. LehetneTriple Threat a címért, csak akkor Miz nyerjen 😉 ő jó bajnoki futást csinálna, Danielé uncsi lenne Styles meg nagyon jó ugye, csak már régóta tart.

  Kedvelés

 3. wow mennyi meccs és mennyire kevés fölösleges pofázás :O
  mintha nem is egy WWE műsor lett volna

  amúgy Paige tényleg azt mondta hogy ez lesz az első last woman standing meccs? az NXTt itt sem tartjuk számon?

  Kedvelés

 4. Annyira utalom ezt hogy a rawn majndem minden öv parkoló pályán van itt is se us öv sztori már egy ideje a tag övek is kezdenek eltűnni…..és így semminek nincs igazi tétje…..és nem hiszem el (vagyis de amilyen képességű kreatív csapat van) hogy nem tudják balanszba hozni az öv nélküli és öv feudok számát súlyát stb….

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!