SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 18. – Queenslayer

Két nappal a pokolira sikeredett Hell In A Cellt követően már az októberi Super Show-Down jegyében zajlanak az események. Nem meglepő, hisz alig több mint két hét van a rendezvényéig.

Videó-tiltás esetén ide kattintva találhatsz működő linkeket!

Aktuális adásunk nyitányán The Miz érkezik a kötelek közé. Köszönt bennünket a WWE legnézettebb Talk Showjában, majd egy nagyszabású bejelentéssel szolgál. Szombathoz két hétre újra összecsap Daniel Bryannel. A győztes jutalma nem kevesebb, mint egy WWE Championship meccs a regnáló ellen. Miz ismét felhívja rá a vélt figyelmet, miszerint Daniel Bryan nincs az ő szintjén. Megverte őt a SummerSlamen, a Hell in a Cellen, és megveri őt Ausztráliában is. Azután továbblép valamire, amely sokkal inkább dukál a tehetségéhez. Meg fog mérkőzni AJ Stylesszal vagy Samoa Joe-val a WWE Championshipért. Ez azonban a jövő zenéje.. Most inkább a vendégére koncentrálna, aki nem más, mint Maryse.
Miz elmondja, hogy Maryse felülkerekedett a sztereotípiákon és életet adott a legtökéletesebb gyermeknek. Milyen érzés volt ezek után legyőzni Brie Bellát?
Maryse kijelenti, hogy a legkönnyebb dolog, amelyet valaha is tett. Jobb atlétának vallja magát. Az anyaság megváltoztathat, de szerinte Brie esetében ez nem egészen van így. Brie férjhez ment annak érdekében, hogy a köztudatban maradjon. Daniellel a valódi szerelem és tehetség ellen próbálták felvenni a harcot. Maryse elárulja, hogy ez az utolsó estéje a SmackDownon.
Miz ünneplést sejtet, majd jól odaszúr egyeseknek azáltal, hogy feleségével ellentétben még 30 év után sem tudnak kinézni az anyaságot követően. Miznek bunyózhatnékja támad, és kihívja Bryant a ringbe.
Érkezik is az érintett. Bryant nem érdekli ha róla jártatják a szájukat, de erre a sorsra jutsz ha a feleségét inzultálod…
Bryan nekiesik Miznek, aki képtelen az érdemi védekezésre. A harc hevében Maryse is padlót fog. Ezen a ponton félbeszakad a csépelés, és érkezik a segítség. Bryan ezt azért nem akarta, aggódva figyeli riválisa feleségét. Maryse a ring szélére gurul, lassan talpra áll, majd széles mosolyra húzza a száját. Miz hátulról veti magát Bryanre, kiosztaná neki a Skull Crushing Finale-t, de Bryan hárít és visszaszorítja az offenzívát.

A reklámot követően, Bryan kommentál. Ha Miz kihívja, ő nyitott a bunyóra. Tudta, hogy valami gyomorforgató fog történni, arra viszont nem gondolt, hogy Miz az előnyszerzés érdekében a saját feleségét is beáldozza. Ismeri Mizt, ennek tükrében nem csak képen törli majd a Super Show-Downon, hanem megváltja által jegyét a WWE Championshipre.

Cesaro vs. Kofi Kingston 
A találkozót egy meglehetősen komikusra sikeredett beszélgetés vezette fel. Kezdetét vehette az ütközet, amelynek során két egymást kimondottan jól ismerő előadó csapott össze. Végül Cesaro tudta győzelemre váltani a maga sanszát – értékesítve a Neutrolaizert.

Rusev készülődik a címmeccsére, természetesen Lana társaságában. Megjelenik English, aki biztosítja partnerét, hogy ez az ő estéje lesz. Rusev is így van vele, főként mert leszögezi: Aiden nem lesz a ring közelében. Aiden hitetlenkedve kérdezi, ha Rusev szerint valóban ő a felelős a vasárnapi vereségükért? Közli, hogy ő a legjobbját hozta. Ha ez igaz, Rusev szerint az édeskevés ide.. English kiborul, s minden negatívumért őket teszi felelőssé az egyik statisztának! Lanát sem illeti épp szép szavakkal, a kisember fel is hívja rá Aiden figyelmét, hogy a lány ott áll mögötte. Aiden szabadkozni kezd, de Lana hallani sem akarja. El fogja mondani Rusevnek a történteket.

Randy Orton “hatol be” a produkciós kamionba. Rákényszeríti az ott tartózkodó dolgozót, hogy játsza be a Cella meccsükön történteket. Orton kisvártatva közli, hogy mindez semmi volt ahhoz képest, ami a következő célponttal történik majd.

AJ Styles érkezik az interjúszekcióba. Mint mondja, azok után amiket Joe elkövetett, a legrosszabb opció volt, hogy WWE Bajnokként távozik a Hell In A Cellről. Ezzel szemben AJ maradt a bajnok, és címvédésre készül Ausztráliában is. Nincs kiszámolás, vagy diszkvalifikáció – bármi megengedett a győzelem érdekében. Előtte viszont összecsap Almasszal. Koncentrálnia kell, hisz legutóbb Almas a határig tolta őt.

Lana el akarja mondani Rusevnek a történteket, de a Bolgárt most semmi sem érdekli a címmeccsen kívül. Bármiről is van szó, úgy véli várhat. Rusev megkéri Englisht, hogy konferálja őt fel ha hajlandó rá. Lana nem nézi jó szemmel, és tesz még egy elkeseredett kísérletet a beszámolóra, de Rusev elhallgattattja.

Shinsuke Nakamura (C) vs. Rusev – United States Championship 
Rusev igen domináns teljesítményt nyújtott mérkőzés második szakaszában. Nakamurának csak felvillanásai voltak, és ezek is csak arra voltak elegendőek, hogy Kinshasa-veszély fenyegesse a Bolgárt. Rusev azonban egy Machka Kickkel kontrázott közbe. Nagy nehezen összekapta magát, de az Acolade előtt Aiden felugrott a ring szélére és Lanát idéve elordította magát: utasítva Rusevet a cselekvésre. Rusev nem tudta hovatenni a dolgot, Nakamura pedig kihasználta az alkalmat és lekopogtatta őt.
A mérkőzést követően, English megtámadta Rusevet, majd boldog Rusev Dayt kívánt minden jelenlévőnek.

Andrade “Cien” Almas vs. AJ Styles 
Almas nyomban még a gong előtt támadta Styles, megpróbálva ezzel is előnyt szerezni. A bajnoknak időbe telt mire érdemleges visszavágásra volt képes, de onnantól egy parádés összecsapást figyelhettünk tele akcióval. Almas mindent egylapra feltéve rohamozott, és megint nagyon közel járt a sikerhez – ám AJ meghúzta a váratlant és egy Styles Clash kíséretében rövidre zárta a csatát.
Felbukkant Joe, nekiesett Stylesnak, de csakhamar vissza lett szorítva a kordon mögé a közönség soraiba. Ez most nem jött össze az első számú kihívónak..

Billie Kay vs. Asuka 
Asuka megtette azt a szívességet a WWE Univerzumnak, hogy gyorsan feladásra kényszerítette az össze-vissza vinyákoló ausztrált.

Elérkeztünk a főeseményhez, amelyre Paige felkonferálását követően már érkezik is az Új SmackDown Women’s bajnok , hogy birtokba vegye a ringet. Paige átadja neki a címet, mire a közönség hangos “Megérdemled!”-skandálásba kezd. Becky elismeri a pillanatot, és bár mint vallja két évbe tellett, de csak visszajutott oda, ahová tartozik. Ez immár az ő műsora, és az ő bajnoki címe. Nem hagyják le többet a magaizonokról, a PPV-poszterekről, vagy a reggeli showműsorokról. Nincs szüksége léggömbökre, mint ahogy arra sem, hogy a divízió amelyet ő húzott fel most körbeállja a ringet. Csak Charlotte Flairt akarja! Kíváncsi, hogy vajon megpróbál-e ismét beférkőzni a reflektorfénybe.
Érkezik Charlotte, Paige pedig veszélyt sejtve előre csitítja a kedélyeket. Charlotte megnyugtatja, hogy nem harcolni jött. Szimplán csak meg akarja adni Beckynek azt a tiszteletet, amely nem működött fordított esetben a SummerSlamen. Szemtől-szemben akart állni Beckyvel azért, hogy elismerje: a Hell in a Cellen ő volt a jobb. Ugyanakkor, borsos árat fizetett azért a címért. Sokkalta többet dobott el magától, mint egy barátság. Charlotte alig várja  már, hogy ott legyen a szemközti sarokban a Super Show-Downon. Életbe lépteti a visszavágóját, és egyetlen este alatt szertefoszlatja, ami két évbe tellett Beckynek.
Becky nem egészen érti, mert csődöt mondott a koncentrációs készsége azok után, hogy Charlotte elismerte őt. Charlotte azt mondta nyerni fog a Hell in a Cellen, de a cím másról árulkodik. Charlotte, Becky karrierjének legnagyobb pillanatában akart ismét a középpontba kerülni. Most azonban áldását adja arra, ami vasárnap elmaradt, nevezetesen, hogy Charlotte magasba emelje a kezét.
Charlotte nem hajlandó, így hát Becky közli, hogy azzal is megelégszik ha Charlotte a dereka köré csatolja a címet.
Charlotte erre sem vevő, de Becky megsúgja, hogy csak viccelt. “Elég ha csak Királynőnek szólítasz… ribanc!” – mondja Becky. Ez már megteszi a hatást, hisz Charlotte hanyattlöki őt. Egymásnak esnek, de a ringen kívül Becky könnyűszerrel fordít. Nekivágja Charlotte-ot a lépcsőnek, áthajítja az asztalon, majd a kordonnak löki. A ringbe visszatérve befogja őt a DisArmHer-be, és ha mindez nem volna elég még egy Explodert is odapakol neki mielőtt pózolni kezd a bejáratnál.

Folytatás jövő héten!

5 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 18. – Queenslayer” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Becky eszméletlen király 😀 Ez a Styles-Joe feud még mindig nem igazi és szerintem sok esélyük már nem is lesz bizonyítani egymás ellen. HAPPY RUSEV DAY Englishben most az a kérdés, hogy csak egy feudra akarják elhasználni, vagy van benne esetleg több is azonkívül, hogy kikapjon Rusev ellen. Almasra oda kell figyelni őt tényleg egyedül az húzhatja vissza, hogy az angolja katasztrófa, de az még mindig megoldható Zelina miatt. Tetszett ez a hét HiaC is jó volt meg a heti termék is.

  Kedvelés

 2. óriási a különbség a két brand adásai közt
  de sikerült odáig zülleszteni a dívákkal a feudot hogy most már a Miz-Bryan a smackdown leggyengébb sztorija

  annak örülök hogy English támadta meg Rusevet és nem fordítva
  Nakamurának meg végre kéne találni valamit hogy ne az övvel legyen már töltelék más sztorijaiban

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!