SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 25. – “Apu hazajött!”

Székhelyünk változatlan, vagyis még mindig a Colorado állambeli Denver városában járunk. A hangulat a tetőfokára hágott a Pepsi Centerben, így nincs is más hátra, mint belecsapni a dolgok közepébe.

Videó-tiltás esetén ide kattints az adás megtekintéséhez!

A nyitányon, múlt héthez hasonlóan a Miz TV kerül megrendezésre. Legalábbis látszatra és hallomásra, hisz amint a kép a ringre vált, kiderül, hogy mi is a helyzet. R-Truth és Carmella köszönt bennünket, méghozzá a Truth TV debütáló epizódjában. Vendégük nem más, mint az az ember, aki szűk két hét múlva megütközik ennek a shownak a korábbi házigazdájával a Super Show-Downon egy WWE Championship meccs reményében. Daniel Bryan!
A bohóckodást követően, Truth megkérdezi, hogy milyen érzés lesz megverni Mizt annak érdekében, hogy Bryan egy lépéssel közelebb kerüljön a WWE Championshiphez.. Bryan elmondja, hogy túl sok energiát ölt a visszatérésbe. Aztán rájött, hogy ennyi nem elég számára. WWE Champion akar lenni, hisz befejezetlen ügye van a címmel, amelyet csak egyszer védhetett meg. Mizzel is befejezetlen ügye van, így hát igazán katartikus lesz őt legyőzni a Super Show-Downon.
The Miz szakítja őket félbe. Mindenekelőtt tudni akarja, hogy mit művel Truth.. Truth közli vele, hogy két héttel ezelőtt megverte őt, vagyis ha bajnok volna a címe most már Truthé lenne. De mivel csak egy talkshowja volt Miznek, így azt vette el tőle.. Miz rátérne Bryanre, akit olyannyira imád a nép csakmert ő Daniel Bryan. Ő az örök esélytelen, aki mindig helyesen cselekszik. Ezért vannak odáig érte. Ugyanakkor, ez is Bryan buktatója, ezért nem tudja soha legyőzni őt. Miz elismeri, hogy talán nem ő a legjobb, de nem is gyáva, mint azt Bryan vallja róla. Sokkal inkább agyafúrt. Megszerzi a győzelmet, kerüljön is az bármibe. Ezért nyert ő a SummerSlamen és a Hell In A Cellen is, és megteszi majd a Super Show-Downon is. Meg fogja tudni húzni a váratlant, s mindent elkövet majd annak érdekében, hogy továbbléphessen a WWE Championshipre, amelyet megérdemel. Bryan túl büszke ahhoz, hogy a könnyebb utat válassza. Ahhoz, hogy legyőzze Mizt, szembe kell mennie a saját értékeivel. Ha csal, nem pusztán a reményt szakítja el ezektől az emberektől, de a nevét is meghazudtolja.
R-Truth eleget hallott, sok beszédnek sok az allja. Kitiltja Mizt a műsorból, méghozzá örökre.. Paige is megerősíti a gorillába visszabaktató Miznek, hogy ha problémája van és vissza akarja kapni a showját, akkor menjen szépen ki és rendezze le a ringben Truthtal.

R-Truth vs. The Miz 
Bemelegítettek a srácok a Mixed Match Challenge-re, miközben Daniel Bryan a kommentátorok mellől figyelte a mérkőzést, azon belül is jobbára Miz szerinte szánalmas teljesítményét. Miz a végjátékban könnyedén fordította a maga javára a mérkőzést, köszönhetően annak, hogy belekapott Truth szemébe. Erre gyorsan még a Skull Crushing Finalét is kiosztotta, s ha mindez nem volna elég: Daniel Bryan Running Knee-jét értékesítette a győzelem megszerzéséhez.

Charlotte Flair fotózását láthatjuk, amikor is beront a képbe Becky Lynch és ledózerolja riválisát. Ráadásként még pár képet is lövet az alélt Nature Girl fölött.

Sheamus vs. Big E 
Kofi múltkori kisiklása következtében back-to-back vereséget szenvedett a New Day. Sheamus megoldott erőből, és a Brouge Kickel földkörüli pályára állította Big E fejét.

Paige győzköd valakit, s csakhamar kiderül, hogy Styles. A WWE Champion biztosítja Paige-et, főként, hogy törhetnéke támad akkor kéznél lesz Samoa Joe.

Lana érkezik Rusev öltözőjéhez. Mondana valami a kilépő Szupersztárnak, aki viszont nyugodtan közli, hogy csak azt szeretné tudni miért támadta őt meg Aiden múlt héten.

Rusev masírozik a ring felé, Lana kíséretében. Rusev mikrofont fog, s tényleg mindössze a miérteket akarja tudni még mielőtt összetörné Aident.
Érkezik az érintett.

Aki történetesen tudja, hogy mi játszódik le Rusevben, de szeretné leszögezni, hogy a támadása ellenére nem az ő hibája ez az egész. Mielőtt megismerték egymást, Rusev volt a Szuperatléta, de a WWE Univerzum nem törődött vele. Kallódott, Aiden azonban meglátta benne a lehetőséget, és csatlakozott hozzá. Egy merőben új szintre emelte Rusevet, aki általa lett imádottabb, mint valaha. Mi történt? Lana! Ez az egész az ő hibája!
Lana megbotránkozik, mondván Rusev megállíthatatlan erőt képviselt a pártfogása alatt. Egy tankon vonult be a WrestleMania-ra, míg Aiden egy szimpla kellék volt, ráadásul idővel a maga javára fordította Rusevet.
Aiden nem illetődik meg. Feleséghez illően viselkedik Lana, kiáll a férje mellett és őszinte hozzá. Ezért akarta elmondani múlt héten, amiket Aiden kikiabált magából. Viszont ha Lana tényleg olyan őszinte, azt is elmondja majd mi történt azon a bizonyos éjszakán Milwaukee-ban.

Naomi és Asuka készülnek a ma esti tag team meccsükre.

Rusev és Lana a színfalak mögött. Lana még mindig hitetlenül áll Aiden szavai előtt. Rusev furcsálja, hogy miért pont Millwauukee.. Befut a képbe Becky, bullyskodik egy sort Lanának, ám Rusevet ez a legkevésbé sem érdekli. Ő inkább azon töpreng, hogy mikor jártak utoljára Millwauukee-ban.

Naomi & Asuka vs. Sonya Deville & Mandy Rose 
Peyton és Billie a kommentátorok mellől figyelhette az újabb meggyőző performanszot, amellyel Naomiék előálltak.

Tye Dillinger vs. Shinsuke Nakamura 
Nem dúskálva az időben egy igazán pörgős küzdelmet láthattunk, legalábbis mindaddig míg fel nem bukkant Randy Orton.. Orton szisztematikus támadást intézett Tye ellen. Percect 10-esünk gondjait Nakamura tetézte egy Kinshasa-val.

Mike próbálja megtudni Ortontól, hogy akkor ez most azt jelenti Tye a következő célpont? Randy cáfol, hisz szimplán csak elege volt ebből a Perfect 10-es baromságból.

Lana vs. Becky Lynch 
Lana tisztesen helytállt, de Becky végül bedarálta őt a győzelem megszerzéséhez.

Englisht kérdezik arról, hogy mi is történt Milwaukee-ban, ám ő egyelőre nem hajlandó elárulni. Jövő hétre azonban készül egy videóval, amely alátámasztja majd az igazát.

Paige tart gyorstalpalót a biztonságiaknak, akik reményei szerint meg tudják fékezni majd az indulatokat amennyiben szükséges.

GM-ünk érkezik elsőként a kötelek közé. Felkonferálja AJ Stylest, majd Samoa Joe-t – utóbbi viszont nem jelenik meg.
AJ meg sem lepődik. Nem hihettük egy percig sem, hogy férfi módjára fog viselkedni és aláírja ezt a szerződést szemtől-szemben, ugye? Valószínűbb, hogy hátulról támad majd, hisz az az ő műfaja! Most talán nem jön ki ide, de ott lesz Ausztráliában, hogy megkísérelje elvenni AJ-től a címet. Nincsenek szabályok, kiszámolás, vagy kizárás. Csak ők ketten!
Samoa Joe felbukkan, de csak a kivetítőn. Kisvártatva nyilvánvalóvá válik mindenki számára, hogy hol tartózkodik épp. A Styles-család háza előtt. AJ kikel magából, de nem tehet semmit. Ahogy Joe is mondja, több ezer mérföldre van otthonról. Joe azt akarja, hogy AJ jól vésse az eszébe azt az érzést, mert ezt fogja érezni akkor is amint megveri őt a WWE Championshipért a Super Show-Downon. Ez a történet mindig is a következményekről szólt. Ellopta tőle a győzelmet két hete, ez pedig következményekért kiállt. “Apu hazajött!” – mondja.

Becsenget a házba, s ezekkel a képekkel ér véget az adás.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!