SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 4. – Nincs szentebb a családnál

A Michigan állambeli Detroitba tesszük át székhelyünket, hogy történeteink szálai tovább szövődhessenek. Renee Young már a kötelek között, s nem is habozik sokat, hogy szólítsa maga mellé Daniel Bryant és Brie Bellát.

A SmackDown LIVE vágatlan verziója ide kattintva tekinthető meg!

Daniel és Brie egy videófelvétellel szembesül. Miz és Maryse még a kapunyitást megelőzően vonultak a ringbe. Miz tudatja, hogy próbálják megóvni Bryanéket az újabb megaláztatástól milliók szeme láttára, így hát most hívják ki őket a ringbe a konfliktusrendezés végett. Maryse szerint, Bryanék félnek tőlük.
Bryan a látottak után kijelenti, hogy ez a hozáállás jellemzi Mizt és Maryse-t. Múlt héten hátulról támadtak, most pedig a távollétük tudatában hívták őket a ringbe. It Couple-nek nevezik magukat, nem többek gyáva alakoknál.
Brie sem vitatja, hogy gyávák, ráadásul ennek megfelelően jártatják a szájukat. Nem azért vannak itt, hogy arról szónokoljanak mit fognak tenni. Tiszta sor, hogy nem kell várniuk a PPV-ig. Eljött a harc ideje, szóval felszólítják őket, hogy jöjjenek a ringbe.
Renee ekkor felhívja rá a figyelmet, hogy Miz és Maryse már nem tartózkodik az épületben.
Zelina Vega és Andrade “Cien” Almas érkeznek. Almasnak nagyszerű mulatság volt múlt héten átgázolni a nagy Daniel Bryanen, és szívesen megtenné most is. Mitöbb; be akarja fejezni, amit elkezdett.

Daniel Bryan vs. Andrade “Cien” Almas
Az összecsapás ezúttal külső beavatkozás nélkül zajlott le. Bryan a hajrában szabadult a Hammerlock DDT-ből, majd kiosztotta a Roundhouse Kicket, amely az előfutára volt a Running Knee-nek. Bryan nyert, Brie pedig utólag elégtételt tudott venni Zelinán.
Mizék a kivetítőn jelennek meg. Remélik jól telik Bryanék estéje. Közlik, hogy szabaddá tették az estéjüket, hogy vacsorázhassanak Detroitban. Miz emlékeztet, hogy pár órája még álltak volna a bunyó elé. Úgy tűnik, Bryanéknak mégiscsak várniuk kell a Hell In A Cellig.

A reklámot követően láthatjuk, amint Bryan és Brie elhagyják az arénát. Ők is vacsorázni készülnek.

Egymástól elszeparált interjú következik Charlotte és Becky főszereplésével. Miért romlott meg a barátságuk? – kapja a kérdést Flair. Megnyerte a címet, de elveszítette a legjobb barátját. Becky szerint az az ő estéje volt és megérdemelte volna a győzelmet. Mit kellett volna tennie, talán hagynia magát? – értetlenkedik Charlotte. Most ott tartanak, hogy Becky őt hibáztatja a történtekért. Charlotte nem fog gyerekeskedni. Beckynek annyit kellett volna tennie, hogy címmeccset kér.
Becky közli, hogy innentől a szép szó helyett megszerzi majd amire szüksége van. Charlotte barátjának lenni maximális figyelmet igényelt, miközben arra is folyamatosan emlékeztenie kellett a lányt, hogy elég jó annak a köntösnek a viseléséhez. Becky kijelenti, hogy vissza fog térni a divízió csúcsára. Nem számít hányszor kell levernie hozzá Charlotte-ot, de vissza fogja hódítani a címet.
Charlotte örül, hogy Becky újra a régi tűzben ég. Találkozni fognak a Hell In A Cellen, de a szemközti sarokban nem egy legjobb barátot lát majd. Barátként sosem volt másodrangú, de az lesz, mint birkózó.
Becky úgy véli, Charlotte képzelődik. Azt tanácsolja neki, hogy fényesítse csak neki a címet mert sosem látja viszont.

Naomi vs. Peyton Royce
Az oda-vissza vereségek után, Naomi-nak sikerült javítania és legyőzte Peytont.
A mérkőzést követően rátámadtak Naomira, ám a visszatérő Asuka megmentette kollégáját.

Maryse és Miz érkeznek Paige-hez. Tudatják, hogy véget vetettek a randijuknak, ugyanis szembe akarnak nézni Bryanékkal ma este. Miz úgy tesz, mint aki nem volt tökéletesen tisztában azzal, hogy Bryanék már nincsenek a helyszínen. Paige közli vele, hogy meccse lesz ma este. Miz tudni akarja ki ellen, mire Paige azt mondja, hogy bárki ellen aki hajlandó megküzdeni Mizzel. Előrevíteti, hogy megpróbálnak távozni – többet nemigen kell visszajönniük.

R-Truth, valamint Miz és Maryse komédiába illő szegmensét figyelhetjük. R-Truth azt hiszi Maryse-ról, hogy ő Carmella. Meccset akar ellene. Miz megkéri, hogy ne érjen a feleségéhez. R-Truth hitetlenkedve fogadja, hogy Miz elvette Carmellát feleségül. Miz odaszúr neki, mondván azóta súlytalan, hogy legutóbb csapatot alkottak egymással, vagyis hét éve kallódik. R-Truth nem érti mit lát Carmella Mizben.

Samoa Joe érkezett egy újabb jókora adag személyeskedéssel AJ családjára vonatkozóan, ám a bajnok csakhamar megelégelte a dolgot. Egymásnak estek, s Joe végül csak Paige-éknek köszönhette a nagyobb verés elmaradását.
R-Truth keresi Carmellát, de nem találja. Ott áll előttük. R-Truth megkérdezi Carmellát, hogy látta-e Carmellát. Carmella közli vele, hogy ő az. R-Truth szeretné, ha Carmella vele tartana a Miz elleni meccshez, azért, hogy a másik Carmella ne tehessen neki keresztbe. Tye most már tényleg nagyon szeretné tudni, hogy mi a frászt művel R-Truth. A veterán kijelenti, hogy meg akar valamit tanítani Tye-nak. Mégis mit? – kérdezi Tye. Hát azt, hogyan juss be a SmackDown főeseményébe! – vallja be Truth.

Rusev & Aiden English vs. The Uso’s vs. Sanity
Rusevék együttműködése ezúttal is sallangmentes volt, így győzelmükkel kvalifikáltak a BAR ellen. Annak a találkozónak a nyertese mehet majd a New Day ellen.

Miz és Maryse érkeznek elsőként a főeseményre. Miz mikrofont fog, s hangot ad abbéli hitetlenségének, hogy nyolc év után is bizonygatnia kell, miszerint felülmúlja Daniel Bryant. Elegük van abból, hogy hajkurászniuk kell Bryanéket Detroitban. Bryan fogta magát, és lelépett. Pont úgy, mint mindannyiszor ha Miz kihívta őt – ő pedig nem tett semmit. Brie vívja meg a harcát helyette. Akkor mégis melyikük a gyáva? – teszi fel a számára nyilvánvaló kérdést Mike. Felfordul a gyomra Bryantől, aki kereszttűzbe állította a saját feleségét. Ők lesznek a felelősek azért ami történik majd a Hell In A Cellen, de Bryan hibája lesz.

The Miz w/Maryse vs. R-Truth w/Carmella
A főeseményen majdhogynem minden Miz kénye-kedve szerint alakult, ám Bryan zenéjének megszólalása egykettőre megváltoztatta az erőviszonyokat. Miz nem tudta értékesíteni a Skull Crushing Finale-t, így Truth fordított és egy gyors tussal megnyerte a mérkőzést.
Bryan és Brie akcióba lendültek, ezt pedig bizony Mizék bánták kőkeményen. Almas és Vega újfent megjelent, de másodszor is ők húzták a rövidebbet. Miz támadott volna még egyet elkeseredésében, de végül jobbnak látta meghátrálni.
A Hell In A Cell PPV eddig bejelentett mérkőzései:
*Jeff Hardy vs. Randy Orton – Hell in a Cell Match
*Alexa Bliss vs. Ronda Rousey (C) – RAW Women’s Championship Match
*Becky Lynch vs. Charlotte Flair (C) – SmackDown Women’s Championship Match
*Samoa Joe vs. AJ Styles (C) – WWE Championship Match
*Braun Strowman vs. Roman Reigns (C) – Universal Championship, Hell in a Cell Match

7 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, szeptember 4. – Nincs szentebb a családnál” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. R-Truth nekem mindig is nagy kedvencem volt és szomorú, hogy nem kezdtek vele semmit 7 (vagyis inkább 6) éve.
  Pedig olyan, mint a karakterben vicc kategóriába sorolandó, de legtöbbször epic meccseket toló New Day, csak viccesebb és kevésbé idegesítő, a ringben pedig szintén egy szinten van velük, ráadásul karizmája is van. Sajnálom, hogy végül jobberként kell majd visszavonulnia.

  Kedvelik 1 személy

 2. Nem tudom ki hogy van vele, de én egy heel AJ-t szívesebben néznék meg egy face Joe ellen.
  A csajok feudja kifogástalan, Becky majdnem olyan jó heel, mint Charlotte.

  Kedvelés

 3. szomorú nézni hogy Almas ágyútöltelék lett egy olyan sztoriban ahol Brie Bella egy főszereplő…
  azt meg vicces hogy Cenának és Bryannek is egy Bella kell hogy nyerni tudjanak Miz ellen

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!