SmackDown Összefoglaló, július 24. – Tizenhat esztendő sérelme

Brock Lesnar után AJ Styles is megtudni igyekszik, hogy kivel kell összecsapnia a nyár legnagyobb eseményén. Tisztázódnak a kékek erőviszonyai, miközben a legtöbben helyet akarnak biztosítani maguknak a Brooklynba tartó járatra.

Egy limuzin gurul az arénához. Miz, majd Maryse száll ki belőle. Monroe Sky is velük van, hisz ma debütál a Miz & Mrs című valóságshowjuk a USA Network adásán.

Az arénában pedig nem más nyitja a dolgok érdemi részét, mint Randy Orton. Közömbös tekintettel pásztázza a nézőteret, majd mikrofont fog és belekezd mondandójába.
-Hallottam az elméleteiteket arról, hogy vajon miért cselekedtem úgy, ahogy. Nem azon alapszik, hogy egy évtized múltán is befejezetlen ügyem van Jeff Hardyval, de még csak nem is a SmackDown Top Tízes listájáról. Tudni akarjátok a miérteket? Nézzetek tükörbe. Miattatok történt. Tizenhat éven át dolgoztam szét a hátsómat, értetek. Egysincs már itt azok közül, akikkel beindult a karrierem. Nekem köszönhető az asztal, amelyről jóllakatják magukat azután, hogy lesétáltak ezen a rámpán. Mégsem kapom meg a tiszteletet, amely megillet. Miért van ez? Talán mert nem festem ki idióta módjára az arcomat? Netán mert nem variálom állandó jelleggel a cuccaim színét annak érdekében, hogy pénzt csaljak ki a tárcátokból? Arról van szó, hogy nem csak szökőévente egyszer láthattok? Esetleg, amiért nem birkózok tornatermekben, és nem ugrálok le innen-onnan, mint az agyonpátyolgatott indie-kedvenceitek? Legenda-gyilkosként kezdtem, de mára rájöttem, hogy kit is illet valójában ez a jelző. Titeket! Nem hagyhatom, hogy győzedelmeskedjetek. Immár én vagyok A Legenda és küldetésként tekintek arra, hogy elszámoltassam az általatok favorizáltakat. Jeff Hardyval kezdtem. Ezért nincs itt ma este. Véget fogok vetni a karrierjének, amelynek kapcsán mindössze egyetlen fejezet érdekel. A legvégső, amelyet én magam komponálok neki.

A nap korábbi szakaszából láthatunk egy konfrontációt Rusev és Andrade között. A Bolgár végül megelégelte a mexikói túlzott magabiztosságát, és kihívta őt egy meccsre.

Rusev w/Lana vs. Andrade “Cien” Almas w/Zelina Vega
A srácok csatája persze nem maradt zavartalan, hisz Zelina és Lana összekülönböztek a ring mellett. Zelina pofonnal osztotta Lana-t, aki cserébe levitte őt a szőnyegre és csépelni kezdte. Aiden English rohant be, leszedte a lányról Lana-t, ám Zelina nekilökte Aident. Rusev figyelmét teljesen elterelte a közjáték, így Andrade rövidre zárta a találkozót a Hammerlock DDT-vel.

Aiden és Lana vitatkoznak a történteken a backstage-ben. Rusev csakhamar megelégeli, s próbál rávilágítani nekik, hogy ideje volna magukba szállni.

R-Truth vs. Samoa Joe
Ellentmondást nem tűrő teljesítmény Joe-tól. Sima győzelem.

Asuka vs. Billie Kay
Túl az újabb sikertelen címszerzési kísérleten, Asuka ezúttal Billie-t győzte le.

Nakamura hívja fel rá a figyelmünket, hogy még mindig ő a bajnok – dacára annak, hogy Hardy nagyon közel járt a sikerhez. Egy általános érvényű jótanáccsal is szolgál Shinsuke, mégpedig Ortonnak, aki szerinte jobban teszi ha óvatosan kezeli a problémáját Jeff-fel, ugyanis hajlamos visszatámadni.

Paige már a kötelek között. Felkonferálja AJ Stylest, akinek kihívót kell választaniuk a SummerSlamre. AJ-t büszkévé teszi, hogy kockára teheti a címet a SummerSlamen, ahol korábban John Cenával és Kevin Owensszel is megütközött.. Aláírja a szerződést, és várja ellenfele kilétét.
Paige-be azonban James Ellsworth fojtja a szót. Közli, hogy valójában a WWE övért tért vissza. Háromszor már legyőzte AJ-t, és szerinte negyedszer sem esne nehezére.
Paige rövid úton helyre rakja őt, sőt; kirúgja. Miközben kidobatja őt a biztonságikkal, Stylesra a ringben támad rá Joe. Meglehetősen sallangmentes munkát végez a Destroyer, és a Clutch segítségével álomba szenderíti a bajnokot. Joe ezt követően aláírja a szerződést, így hivatalossá válik a WWE övmeccs a SummerSlamre.

Joe masírozik a színfalak mögött, maximálisan koncentrálva a célra, ami immár a WWE öv. Paige kéri számon a tettéért, függetlenül attól, hogy alapjáraton is őt akarta bejelenteni kihívónak. Joe azonban egyértelműsíti, hogy a maga módján kívánta prezentálni magát a bajnoknak.

A feldúlt GM gondjait Carmella tetézi, hisz tudni akarja miért lett James kirúgva. Paige nem igazán óhajt magyarázkodni, helyette azt tanácsolja Carmellának, hogy szerezzen be egy új szolgát. Staten Island hercegnője emlékezteti Paige-t, hogy ő a bajnok, továbbá előrevíteti, hogy az Evolution-n is az lesz. Legyőzte Charlotte-t, Asukát, most pedig Beckyn a sor.

Becky Lynch vs. Carmella
Becks azonban nem adta olcsón a bőrét, és egy fordítást követően feladatta a küzdelmet Carmellával. Az előre kiszabott stipu értelmében, Becky ezzel megváltotta jegyét a SummerSlamre!

New Day vs. Sanity – Tag Team Tournament, 1. forduló
Sokan talán nem erre az eredményre számítottak, mindenesetre Big E és Woods elég hatékonyan dolgoztak ahhoz, hogy megszerezzék a győzelmet, amelyet Wolf kárára zsebeltek be.
Az ikrek kicsit méregették maguknak a New Day tagjait, ám ekkor megérkezett Sheamus és Cesaro. Persze a saját végső sikerüket vetítették előre. (Cesaro az adást követő dark-main eventben megsérült. Sheamusnek és Nakamurának kellett visszatámogatni őt a backstage-be. Egyelőre nem tudni mennyire súlyos a dolog!)

A főeseményen Miz és Maryse érkeztek Monroe társaságában, hogy promótálják a debütáló valóságshowjukat. Miz, természetesen itt-ott Bryannek is odaszúrt. Az érintett meg is jelent a kivetítőn, méghozzá, hogy bocsánatot kérjen. De aztán úgy vélte, jobb lesz ezt személyesen megejteni. A ringhez sétált, de ott elállta az útját két biztonsági ember. Lecsapta őket, majd belépett a ringbe. Miz a gyereket szorongatta, miközben Maryse próbálta tartóztatni Danielt. A baba hirtelen repült, egyenesen Bryan karjaiba. Döbbenet honolt az arénára, Miz pedig egy rúgással terítette le Bryant, aki elejtette a babát. Igen ám, csakhogy az nem igazi volt, pusztán egy játékszer. DB-t ezúttal alaposan rászedték, s nyomatékként még egy Skull Crushing Finale-t is elszenvedett Miztől.

Folytatás jövő héten, amikor is a BAR kontra Uso’s összecsapás mellett, minden bizonnyal AJ Styles is reagál az őt ért támadásra.

Tartsatok velünk akkor is!

A SummerSlam PPV eddig ismert mérkőzései:
*Seth Rollins vs. Dolph Ziggler (C) – Intercontinental Championship
*Becky Lynch vs. Carmella (C) – SmackDown Women’s Championship
*Kevin Owens vs. Braun Strowman – Ha Owens győz, övé a Strowman által birtokolt MITB-táska
*Ronda Rousey vs. Alexa Bliss (C) – RAW Women’s Championship
*Samoa Joe vs. AJ Styles (C) – WWE Championship
*Roman Reigns vs. Brock Lesnar (C) – Universal Championship

10 című bejegyzés “SmackDown Összefoglaló, július 24. – Tizenhat esztendő sérelme” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Az adás egész jó volt és az SD-n legalább megpróbálnak valami sztorit építeni (Orton promó, Rusev, Becky, stb), ellentétben a Raws szenvelgéssel és random TT meccsekkel.

  Az egyetlen nagy bánatom a Sanity, akik végre hozhattak volna frissességet a TT-be. Ehelyett láthatunk egy már ezerszer lefutott Wyatt family (ja izé, bludgeon brothers) vs Usok vagy New Day meccset. Komolyan Cenát és Reignst utálják, de a palacsintahuszárok és ikertesók hány TT-t ástak már el? Senki nem jut mellettük szerephez.

  Kedvelik 1 személy

  1. nem tudom mikor unják már meg a new day-t ,de azt hittem,hogy öv-elvétel,majd Brand-csere után kicsit lejjebb hagy… de nem. Borzalmasan egyhangú már jó két éve, sőt…több talán

   Kedvelés

 2. Nekem elég humoros a WWE hozzáállása pár dologban. Pl ami most kibebaszottul (bocs, hogy nem csillagozom) felcsesszintett, hogy Nakamura 4x ment AJ ellen főövért, Rusev meg nyom egy meccset majd annyi? Visszavágó bármi? Paige mi alapján akarta Joe-t bejelenteni? (ahogy elhangzott ugye) WHAT THE FUCKIN HELL?? Semmi kihívás joga, semmi beszólás Rusevtől , hogy AJ nem nyugszom bele, egyből semmis a story? Ezt nem gondolhatták komolyan bmeg.. 😀
  Paige-t én imádom, de szörnyű GM, nem oda való.. ez kész, ennyi.
  Miz vs Bryan, végre, megmentik ezzel az adást, valamint Randy Orton heel turn. VÉGRE és a dumája, pont jó, pont kellett, pont jókor. Valamint igaza is volt.

  Kedvelés

  1. Paige ugyebár csak bábú,de nem rossz. Rusev nem nyert,ergo visszavágó hova? Viszont igen,simán egy meccs és semmi durci, s igen, Nakamura négy pocsék meccs, s most meg csak úgy Joe. Rohadt érdekes a sztori ,ja nem. Amellett,hogy nem volt rossz a SD…

   Kedvelés

 3. hehe, komolyan mondom a Shake Up óta az sd virágzik.
  El Idolo, végre megkezdte a munkát a tv-s adásokon is, fájó pont, hogy épp rusev kárára, aki úgy fest hiába szerepelt jól aj ellen, nem mostanában lesz, hogy ismét nagyobb szerepet kap.
  A heel randy meg….
  Neki ez a szerep áll jól és kész, és át tudja magát adni a szerepnek, remélem hamarosan nagyban is építenek rá.
  Sokan mondák, hogy az ő ideje mér lejárt és kb part timernek számít, de ez nem így van.
  Mostanában nem építettek rá semmit ezért kevesebbet szerepetették, ráadásul sérülések, műtétek, is bekavartak, de csak a live eventeknél vannak rugalmasabb fellépései.
  Még mindig remek előadó, és wrestler, én nem tudnám nélküle elképzelni a wwe-t.
  Megkaptuk az álommeccset is (legalábbis én azóta erre várok, hogy joe az sd-re került) phenomenal vs destroyer, the champ that runs the camp vs the samoan submission machine aj styles vs samoa joe 😀
  Kb beleborzongok.
  Mondhatnám, hogy lényegtelen, ogy ki nyer, mert az öv ígyis, úgyis jó kezekben köt ki, de joe annyira megérdemelné, hogy nem tudok nem neki szurkolni.
  Persze akkor sem leszek csalódott, ha aj marad a bajnok, mindegy milyen régóta tartja magánál az övet, őt nem lehet nem szeretni.
  Carmella beckyn kívül már mindenkit elintézett, nemtudom mit látnak benne, de azok után, hogy charlotte és asuka is belebukott én erősen kétlem, hogy becky lesz az, aki elveszi tőle az övet, bármennyire is ezt olvasom mindenhol, szinte kizártnak tartom, hogy nyerjen.
  Valószínűbb, hogy csak azért ették elő ismét, hogy carmellának legyen kit lenyomnia, bár ne legyen igazam, én is szívesebben látnám beckyt bajnokként.
  Krumplifejet végre lapátratették….
  Még ez a pár hét is sok volt belőle, remélem többet nem hozzák vissza, egyáltalán nem vicces, sőt…
  De a végén jön a legjobb…
  Az nxt talán legmeghatározóbb teamje a sanity feljön, és mit csinálnak velük?
  Megveretik a 3 trombitás bohóccal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  GRAT TAPS TAPS TAPS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  A new day palacsintái nyilván sokkal hitelesebbek, mint a sanity.
  Te jó Isten…

  Kedvelés

  1. Szegény Sanity, akik csapatban jók tényleg,feljönnek és majdnem azt mondhatom, hogy mehetnének vissza. Ez minek kell? Trombitás Frédi és a haverok lassan Reigns-szinten vannak letolva a torkokon, tagteam
   divízió nem létezhet nélkülük?

   Kedvelés

 4. -Egyik legjobb gm szál megy épp paige-el
  -Miz vs Bryan
  -Egyik legjobb szerződés aláírás ever és egy hatalmas meccs
  -Rusev vs Almas
  -HEEL ORTON HEEL ORTON és az egyik legjobb promója ever
  – a bar visszatért és remélem címig mennek
  Voltak negatívumok minthogy nakamura nem jelent meg vagy a sanity sorsa de ez eltörpült emellett a rengeteg pozitívum mellett
  Az egyik legjobb heti adás volt az elmúlt években amihez szerencsém volt
  #smackdownistheplace

  Kedvelés

 5. Becky megy az övért, Joe vs AJ, Orton vs Jeff, Miz vs Bryan, komolyan vehető tag team részleg
  a smackdown ahogyveri a rawt
  és azt is sikerült elérniük hogy érdekeljen a Summerslam

  a 205 live main eventje meg megint zseniális volt

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!