SmackDown LIVE Összefoglaló, február 12. – A kiválasztott

Az Elimination Chamber előtti utolsó adás az Ohio állambeli Toledo városából jelentkezik. Láthatunk egy visszatekintést a RAW főeseményére, így a SmackDown nyitányán nem meglepően Ronda Rousey új kihívója, Charlotte Flair érkezik!

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Charlotte szerint már az első naptól kezdve bizonygatja, hogy ez a végzete. Emlékeztet, hogy Becky a Survivor Seriesről is kihullott. Kit választott helyetteseként? Őt, Charlotte-ot! Ő a divízió alappillére, aki ráadásul győztes alkat. Nem azért választott őt Mr McMahon mert a kedvence volna, hanem mert ez képezte a megfontolt üzleti döntést. Egy jövőbeni Hall of Famert választott ahelyett, akinek van pár jó hónapja. A WrestleMania főeseménye az év legnagyobb meccse, amelyben nem szerepelhet akárki. Talán nem tetszik sokaknak a döntést, de a végén úgyis az lesz, mint minden általa főmeccselt PPV végén. A közönség azt skandálja majd, hogy This Is Awesome! Történelmi győzelmét pedig a legjobb barátjának, Becky Lynchnek ajánlja majd. Charlotte megjegyzi, hogy első soros jegye van az Elimination Chamberre, hogy láthassa Ronda Rousey mérkőzését. Talán új bajnokot avatunk, így neki is új ellenfele lesz – vallja Charlotte.

A New Day tagjai tanakodnak azon, hogy ki szerepeljen majd a Gauntletben – hisz hármójuk közül kerül ki Mustafa Ali helyettese.

Carmella & Naomi vs. Billie Kay & Peyton Royce vs. Mandy Rose & Sonya Deville
A kérdés ugyanaz volt mint a RAW esetében. Naomi és Carmella győztesek, vagyis a vereséget elszenvedő Mandyéknek kell majd indítani a Chamberben Sasha-val és Bayleyvel szemben.

Mustafa Ali formálisan is tudatja, hogy nem vehet részt a címmérkőzésben. Ettől függetlenül ígéri, hogy innentől csak felfelé ívelnek majd a dolgai.

Jimmy és Jey érkeztek a Miz TV legújabb epizódjában, amelynek során a kihívók arra igyekeztek rávilágítani, hogy ellenfeleik a hiedelemmel ellentétben korántsem a világ legjobb tag teame.. Miz és Shane beleálltak a csipkelődésbe, így a végén két jókora Superkick csattant az állukon.

Daniel Bryan következik, oldalán Erick Rowannel. Bryan tudja, hogy sokan várnak arra, hogy veszítsen vasárnap. Az igazság az, hogy hazudnak önmaguknak. Szükségük van egy Daniel Bryan féle emberre, hogy megmutassák nekik hogyan éljék az életüket. Szükségük van rá, mint WWE Champion. Bryan bevallja, hogy nem akar részt venni a meccsben, mivel fájdalmas, rémes, és bizonyára a karrierjét is meg fogja rövidíteni. Áldozatot kell hát hoznia. Nem szeretne a mártír szerepében tetszelegni, de szükségszerű.

Daniel Bryan vs. Kofi Kingston 
Kofival eljátszattak valami nagyon hasonlót ahhoz, amit Rollins vitt véghez tavaly. Hosszas csatát láthattunk, amelyben Bryan nem tudta dűlőre vinni a dolgokat. Még Rowan segítségével sem, így hát végül Kofi megtalálta a módját, hogy a Trouble in Paradise-t követően pinnelje a bajnokot.

Kofi Kingston vs. Jeff Hardy 
A második menet jóval rövidebb volt és könnyebben is ment a New Day-tag számára. Hardyt is megcsípte, méghozzá az SOS értékesítésével.

Kofi Kingston vs. Samoa Joe
Azt hihettük itt a vége, de Joe szisztematikus örlése sem volt elég az átütő sikerhez. Befogta Kofit a Coquina Clutchba, de Kofi a sarokvédő használatával átfordult és kopogtatott.

Kofi Kingston vs. AJ Styles 
Az ereje teljében lévő Styles azonban már túl nagy falatnak bizonyult. Extranyomás alá helyezte Styles az alaposan megtépázott térdet, majd pluszként ráhúzott egy Calf Crushert, amelyben Kofi feladni kényszerült a csatát.

AJ Styles vs. Randy Orton 
Felhangzott Orton zenéje, mindenki várt – beleértve Stylest is. Úgy tűnik még nem ismerte ki eléggé a Viperát, aki hátulról a szokásosnak mondható berepülős RKO-val mattolta őt. Orton könnyedén zsebelte be a pinfallt, amellyel biztosította, hogy utolsóként léphessen a vasárnapi Chamber-küzdelembe.

A PPV végleges kártyája:

 • Nia Jax & Tamina vs. Mandy Rose & Sonya Deville vs. Sasha Banks & Bayley vs. Peyton Royce & Billie Kay vs. Liv Morgan & Sarah Logan vs. Carmella & Naomi – Women’s Tag Team Championship, Elimination Chamber Match
 • Braun Srowman vs. Baron Corbin
 • Akira Tozawa vs. Buddy Murphy (c) – Cruiserweight Championship Match
 • The Uso’s vs. The Miz & Shane McMahon (c) – SmackDown Tag Team Championship Match
 • Finn Bálor vs. Lio Rush & Bobby Lashley (c) – Handicap Intercontinental Championship Match
 • Ruby Riott vs. Ronda Rousey (c) – RAW Women’s Championship Match
 • Kofi Kingston vs. Samoa Joe vs. Jeff Hardy vs. AJ Styles vs. Randy Orton vs. Daniel Bryan (c) – WWE Championship, Elimination Chamber Match

2 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, február 12. – A kiválasztott” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Charlotte zseniálisan hozza a szerepét, Kofi bekerült a WHC meccsbe és komoly kihívónak mutatták, Usoék nem szórakoztak sokat Mizékkel
  én így teljesen elégedett is vagyok ezzel az adással

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!