SmackDown LIVE Összefoglaló, január 8. – FICKLE!

Az All Elite keltette hullámokon jelentkezik Jacksonville-ből a SmackDown LIVE, amelynek nyitányán az előcsarnokba kapcsol a kamera.

Videó-tiltás esetén ide kattintva tekinthető meg az adás!

Daniel Bryan szemléltető oktatásával indult az adás, hiába. A WWE Champion nem igazán tudta meggyőzni a tömegeket a nézetéről és hogy sikerrel fogja megváltoztatni a világot. A ringhez érve letámadta őt R-Truth, akit két hete csúnyán helybenhagyott.

Daniel Bryan vs. R-Truth 
Truth ugyan megtette ami tőle telt, de hosszútávon nem tudta nehezíteni Bryan dolgát. Az előkészítések után villant a Running Knee, amely pontot tett az összecsapás végére.
Stylesnak sem kellett több: letámadta a kifelé igyekvő riválisát. Egyre inkább kiszabadul az a Vince által csalogatott szörnyeteg..

Rey Mysterio & Mustafa Ali vs. Andrade “Cien” Almas & Samoa Joe 
Egészen elképesztő összecsapást produkált ez a négy legény. Andrade újra régi fényében tündökölhetett, amelyhez nagyban hozzájárult Rey Mysterio is. Parádés spotot raktak össze Almasszal egy Piledriverrel bezárólag, amelytől szinte karnyújtásnyira került a győzelmük. Joe-t kiiktatták az egyenletből, Reynek így már csak a 619+Splash kombinációt kellett volna érvényre juttatni. Almas azonban blokkolt, majd a Hammerlock DDT-vel megszerezte maguknak a győzelmet.

Carmellát láthajtuk és hallhatjuk, amint előrevíteti, hogy kár volna őt lebecsülni a győzelmi esélyeket illetően.

Az Uso-ikrek is magabiztosan tekintenek a címmeccs reményében kiírt tag team ütközetük elé.

Miz toppan be Shane-hez, és rögtön rá is tér abbéli értetlenségére, hogy helyettük Usóék kaptak lehetőséget a bajnokok ellen. Miz szerint Shane egy picit visszaélhetett volna a hatalmával.. Shane hallani sem akar erről. Ő úgy véli nagyon messze vannak a title picture-től. Ahhoz előbb bizonyítaniuk kell minden tekintetben a rátermettségüket.

A múlthéten történtek miatt roppantmód csalódott Rusev érkezik, hogy számonkérje Nakamurát, aki szerinte az egyedüli felelős. Épp ezért, alaposan el akarja látni a baját, hisz a felesége szent és sérthetetlen.. Nakamura a kivetetőn jelenik meg a produkciós kamionból. A felvételekkel akarja bizonyítani, hogy nem az ő hibája volt Lana sérülése. Láthatjuk mi történt: Rusev rúgása teríti le őket. A US Champion továbbra sem nyugszik. Ha Nakamura nem jön hozzá. majd ő megy Nakamuráért. A backstage-ben összefutnak, de Nakamura meglepi és az előnyt kihasználva földre küldi. Kénye-kedve szerint fenyíti, míg nem aztán megadja a kegyelemdöfést a Kinshasa-val.

Becky Lynch mindent akar, de csak szép sorjában. Ma este megszerzi a jogot a bajnoki visszavágójára, utána pedig célkeresztbe veszi a Rumble-meccset. Úgy véli senki nem állhat az útjába, pláne nem Charlotte.

The Bar vs. The Uso’s
Újabb nagyszerű csapatmeccs az adáson. Az ikrek a határig tolták a címvédőket, akik komoly bajba kerültek a végjátékban, ám Mandy Rose felbukkanása egy szál törölközőben új irányba terelte a dolgokat. Sheamus lecsapta a ring széléről a figyelmét elveszítő Jimmyt, Cesaro pedig befejezte a meccset a Neutrolaizerrel Jeyen.
The Miz érkezett azon nyomban, hogy kihívja őket a Royal Rumble-re. Cesaróék jószerével kinevették, de aztán Sheamus Brouge Kickjét követően elfogadták a kihívást.

Mandy és Sonya örömködnek a backstage-ben. Naomi nekiront Mandynek, és persze az őt védő Sonyának is, aki viszont nagy nehezen leteríti a korábbi bajnokot. Jimmy menti a nagyobb veréstől asszonykáját.

Charlotte Flair sem kevésbé magabiztos, mint az előtte szóló ellenfelei.

Daniel Bryant nem érdekli miért támadta őt le AJ Styles az este elején. Mitsem változtat a tényen, hogy a WWE Champion és az is marad. Ez a kis akció Styles részéről semmi ahhoz képest, ami rá vár a Royal Rumble-n.

Miz igyekszik észhez térni, amikor is odalép hozzá Shane. Finoman megpróbál rávilágítani, hogy nem épp erre célzott korábban. Miz szerint ez az egyetlen értelmes és járható út a céljuk érdekében.. Megintcsak sikerül puhítania Shane-en, aki nem ellenkezik tovább azellen, hogy kihívják a Bart a Royal Rumble-n.

Becky Lynch vs. Carmella vs. Charlotte Flair 
A végletekig kiélezett főesemény igencsak háromesélyesnek látszott – Carmella pedig többször is befejezhette volna, ám mindannyiszor elszalasztotta a kínálkozó alkalmat. Helyette jött Becky, aki Charlotte távoztatását követően feladásra kényszerítette Staten Island hercegnőjét.
Az ünneplés rövidre lett szabva, hisz megérkezett Asuka, aki magabiztosan emelte a címet Becky orra elé.

Folytatás jövő héten.

Szombaton pedig, itt az első UK TakeOver!!

6 című bejegyzés “SmackDown LIVE Összefoglaló, január 8. – FICKLE!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Almas-on azért simán látszik,mégha kívülről nem is nagyon,hogy tudja a szakmát rendesen. Kis push tényleg jöhentne

  Kedvelés

 2. érdekes módon kapja Mandy a pusht
  várható volt hogy valaki beavatkozik a tag team meccsbe de inkább a Sanityt vártam volna ehelyett meg egy női feudra segített rá

  Almas végre nyert
  nem is emlékszem mikor volt ilyen utoljára

  Becky mehet az övért? végig azt vártam hogy valami hülyeség miatt Carmella behúzza hogy mindkét fontos ember mehessen Ronda után
  a WMen champion vs champion meccset akarnának?

  Kedvelés

  1. Szerintem ennyire előre ezzel kreatív csapattal akik soha nem következetesek lehet ők se tudják még mi lesz beckyékkel vagy az övekkel…..De pozitív hogy nakamura már legalább ad magáról élet jelet és igen végre almas NYERT…..itt lenne az ideje végre pusht adni neki nem pedig eltüntetni a süllyesztőben mint sok másikat

   Kedvelés

 3. Nofene, Carmella bookingja erősödött, elkezdett birkózni és hosszú idő óta érdemben csinált is valamit.
  Kár, hogy Mandy “push” abban merül ki, hogy a bugyuta 90-es évek bio-díszleteként próbálják értelmezni, az amúgy nem feltétlen tehetségtelen lányt.

  Számomra a Bryan feud olyan semmilyen, akárcsak Mizék (sajnos). Jobban örülnék, ha Miz addig verné Bryant, amig a heel-face karakterek visszarendeződnének. Félő, hogy Miz poziciója totálisan elveszik.

  Mustafa Ali és Almas nagyon jól működnek a ringben, jó volt Almast győzni látni, megérdemelte. Remélem szépen lassan megkapja a pushát, mert nagyszerű az inringje. Bár a mai részben, mintha fejre esett volna, remélem nem sérült le és fejezi be, de kikockázva sajnos látszik, hogy bizony a nyakán a terhelés amikor földet ér.

  A női hármas meccs nekem tetszett, kicsit lehetett volna dinamikusabb, jó lenne, ha több, nagyobb tehetséget hoznának fel NXT-ből, hogy szinesedjen a női roster, mert ugyanaz az egy-két csaj ténykedése kezd kifulladni már igy idén….

  Kedvelés

  1. valszeg Vince nem is lehet túl boldog azután a mozdulat után
   nem hiszem hogy Almas belesérült volna de a Steve Austin eset óta nem igazán engednek meg ilyeneket

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Hírek, érdekességek, interjúk, összefoglalók, előzetesek minden mennyiségben!